Nicio șansă zero fără sport nu dai nimic jos nimic. Dacă și fumezi peste jale rău de tot.
Sport și mâncat sănătos și la program ca omul nu ca oburul.
Nu mai manca 3 saptamani si hraneste-te cu razele soarelui. maxim paine cu mustar si lacrimile dusmanilor ca inlocuitor pentru apa.
Multa mișcare și deficit caloric!
Trebuie sa reduci alcoolul,tutunul,zaharul,alimentele procesate și trebuie sa consumi destul de multa apa.
Cu răbdare o poți da jos,fara sport mai greu, din păcate.
Pentru că grăsimea abdominală e grăsime viscerala, adică e tipul de grăsime cel mai nociv, cel depus pe organe, iar daca nu faci mișcare și nu tai din alimentație, nu faci nimic.
Eu fac după 9 seara, dorm mai bine, cel puțin eu
Deci poți încerca să vezi cum te simți
Eu fac acasă, nu prea am unde altundeva, n-am o sala în apropiere și na
Daca te dai și pe deficit caloric, ai șanse.
Însă trebuie sa ai răbdare, rezultatele nu vor apărea instant, dar și când vor apărea.
Mai documentează-te pe treaba cu deficitul caloric și după poți pune in practica, iar mișcarea te va ajuta și ea, mai mult ca sigur.
Stii cum esti tu? Esti ceva de genu: " Mi-e foame dar nu vreau sa mananc. " Pai frt daca nu faci miscare nici nu scapi de burta. Pe langa ca vrei sa scapi de ea, mai ai si pretentii.
Recomand pe Dr. Cezar de pe YouTube!
Găsești acolo ce ar trebui să știi
Bafta multa!
Tot ce tine de deficit,post intermitent, diete și altele, insa merita sa te uiți la toate clipurile, sunt interesante, mai ales daca te plictisești
La început e mai greu daca mănânci mai mult de obicei, dar în rest nu e mare filosofie, in genere, daca ai spus că ai burtica, corpul își ia hrana din grăsime.
Nu,faza e sa mănânci mai puțin și mai rar, nu deloc, daca incepi deodată sa nu mai mănânci, corpul o ia razna, îți scade glicemia și te simți rău
In unele zile, da, poți încerca să vezi cum te simți, însă nu trebuie sa stai nemâncat in fiecare zi. Eventual mănânci doar dimineața și seara, chiar daca face urat stomacul, nu trebuie sa te lași influențat de el, cam asta e secretul
De preferat sau poți încerca să mănânci fructe la lucru și deloc seara.
E o chestie aici.Trebuie sa vezi cum îți reacționează și organismul.Degeaba tii tu post intermitent, daca organismul nu îl poate duce.
Sunt chestii și chestii, de aceea mai bine încerci mai multe variante și vezi care da cel mai mult randament.Ce funcționează la mine, for example, posibil sa nu funcționeze și la tine.
Cu drag man!
Sper sa nu mă fi înjurat printre dinți sau ceva
Că poate ti-am dat impresia că am vorbit în chineza și nu ai înțeles mare lucru, se mai întâmplă
Sa faci sport si miscare destula, coroborat cu o alimentatie de bun-simt.
Piciu_Mihaela_ întreabă: