Pentru inceput trebuie sa te imbraci foarte elegant, dar totusi nu prea stralucitor sau sa iasa in evidenta ( vorbind de scoala), sa fii ingrijita dar sa si inveti la scoala. Apoi daca te vei comporta frumos cu oamenii ai sa vezi ca toti iti vor urma exemplul decat o fata fitoasa care are 2-3 priteni care nici nu se pot numi asa, ci mai degraba sclavi.
În primul rând ar trebui să un încerci să fi populară, o să ajungi doar cu imaginea de disperată după atenție, mai bine să fi tu fără să-ți pese dacă ești populară sau nu, oricum n-are nici o relevanță.
Eu stiu, sa fii comunicativa, speciala, interesanta, sa te impliti in diferite cluburi. Sa ai multi prieteni, sa te comporti ca atare.
Succes!
Nu cred ca este raspunsul pe care il astepti tu, dar pentru a fi populara nu trebuie sa fii o fake toata si sa te comporti ca o scoprie. ( caci asa de obicei sunt tipele populare). Trebuie sa fii tu insuti si sa te comporti asa cum o faci de obicei. Sa fii degajata si sa ajuti pe oricine are nevoie de ajutorul tau. Asa treubie sa fii pentru a deveni populara si nu exista un proces pentru asa ceva. Fi doar tu insuti si vei fi apreciata
JessyF întreabă: