Hm...trec cam des prin asa ceva si lumea ma face"emo girl"sunt doar stari depresive pe care le are oricine mai rar sau mai des...pe mine ma calmeaza discutiile cu baiatul pe care il iubesc, plimbarile cu el, locurile noastre, amintirile frumoase... iar cand el nu este...atunci apelez la cel mai bun prieten al meu... un baiat cu care daca vbesti iti este imposibil sa nu razi cu lacrimi... e o belea de copil si stie sa-ti fie alataturi cand ai nevoie...pe mine astea doua persoane ma ajuta mult...adica prima...si a doua o face intens... el e "razi instatnt!"ca il loc de buna el foloseste asta""...si apoi"a...buna...am uitat...scuze"...si mai e ceva...imi place natura fff mult si cand ma simt prost ma plimb singura in parc...padure ce "am" la indemana... iar daca am o pers fff draga o iau cu mine... dar doar una singura...pentru momkent si apoi intru in cercul de prieteni care ma fac sa uit de toate gandurile naspa...ai sa treci si u peste...crede-ma
Cel mai bine e sa iesi la aer liber. daca totusi esti obligata sa stai in casa, am dat peste un zite zilele trecute www.parteabuna.ro unde trebuie sa postezi partea buna a diferitelor situatii. mi se pare foarte ok ideea si intotdeauna ma binedispun cand vad ca exista ceva bun in orice :)