| GeaniiGeanina a întrebat:

Ce va luati de scoala? tongue

19 răspunsuri:
| a răspuns:

Heii. Eu mi.am luat doar o geanta, si caiete de mate si romana. Altceva nu imi iau. laughing. ajunge.

| GeaniiGeanina explică (pentru ):

Dar in ce clasa treceti? ce fel de geanta? ai vreo poza? cat ai dat? tonguePPP sunt surioasa, doar!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Deocamdată mi-am cumpărat numai o geantă nouă.
Trebuie să merg săptămâna viitoare să-mi cumpăr caiete, manuale, pixuri, creioane, markere, un toc de foi, etc dar şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Numai bine!

| GeaniiGeanina explică (pentru Hydrangeaceae):

Ce geanta? descri-o un pic. cat ai dat? in ce cl treci? :d
ce haine iti iei? sunt curioasa tongue

| positivity a răspuns:

Deja mi-am făcut o listă lungă, foarte lungă! Mai trebuie doar să merg la cumpărături, și cred că voi merge săptămâna viitoare!
Dar cam uite ce vreau eu să -mi cumpăr: un ghiozdan nou, caiete (foarte multe caiete), pixuri, creioane, radieră, acuarele, pensoane, penar, dosare, capsator, capse, rezerve, stilou, corector, markere, mapă, folii, creion mecanic, hârtie A4, semne de carte, lipici, trusă de geometrie; plus câteva haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine, incaltaminte, geanta, caiete, pixuri, cam atat.

| Doηηa a răspuns:

Inca nu mi-am luat nimic.
Pai imi cumpar muuulte haine, caiete si ce mai trebuie.

| AndyLavy a răspuns:

Sunt anul 2 la facultate..so..nu-mi iau nimic. laughing Am tot ce-mi trebuie de anul trecut..genti am o gramada..deci am de unde alege, nu-mi iau altele, caiete d-astea..nu-mi trebuie, scriu pe coli( daca scriu )laughing si-n rest? mai trebuie altceva? nu cred, cam asta e. ramane sa-mi iau de imbracat, dar asta nu e neaparat pentru scoala.Sau poate imi voi cumpara o alta geanta..ca vad ca toata lumea-si cumpara..doar daca gasesc ceva interesant, in rest nu.

| Ironicnαme a răspuns:

Marti ma duc sa-mi cumpar rechizite. Caiete pentru fiecare materie la care e nevoie de scris. Si o gentuta... Cat despre haine... Complicat. laughing O sa ma imbrac prin 5-6 septembrie.

| GeaniiGeanina explică (pentru positivity):

In ce clasa treci?tongue

| GeaniiGeanina explică (pentru AndyLavy):

La ce facultate esti? tongue E greu? :d

| GeaniiGeanina explică (pentru Doηηa):

Dar cati ani ai? happy si in ce cl treci? tongue

| AndyLavy a răspuns (pentru GeaniiGeanina):

Fac de litere si stiinte, profil: stiinte administrative.
Nu e greu. happy

| AndyLavy a răspuns:

Tu?
Ce clasa?

| Doηηa a răspuns (pentru GeaniiGeanina):

Am 15 ani si 2 luni.Trec in clasa a IX-a.

| positivity a răspuns (pentru GeaniiGeanina):

A IX-a!

| a răspuns (pentru GeaniiGeanina):

Geanta de umăr, pe care am dat 45 de lei laughing. Si trec a 8a. Nu ma lua cu 'dumneavoastră'. Ma simt baba. laughing.

| Anduuu a răspuns:

Curioaso,iti raspund fiinda ma plictisesc teribil si intrebarea ta chiar ma face sa scriu mult :))
Pai:
1.Haine,o gramada (Blugi noi, vreo 2 bluze(albe) un tricou(alb), un hanorac (fara fermoar.le iubesc :X ), un sacou, si am vazut un blazer fain saptamana trecuta...va fi al meu :)), cateva esarfe si cam atat
Incaltaminte: o pereche de cizme de toamna si niste balerini. Tenesi si chestii mai am.
Rechizite:-caiete studentesti, un top de coli si pixuri
Ghiozdan-am si il iubesc!
Geanta-probabil ceva de genul:
http://www.deichmann.com/......00480.prod
http://www.deichmann.com/......00493.prod
Mai am destule haine, unele au ramas mici..si locul lor trebuie luat de altele noi.Cine ar refuza o sedinta de shopping? :))
Clasa a 11-a

| JoeTPU a răspuns:

Pai eu inca nu mi-am luat nimic.Trebuie sa imi iau ghiozdan, caiete multe de romana, dar si de mate, stilou, pix, trusa de geometrie etc.dar si de imbracatwinking
Succes!

Întrebări similare