| Zoxxx a întrebat:

Ce va pasioneaza, ce va place? happy

15 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Vioara şi sporturile extreme.Tu?

| Grimmjow69 a răspuns:

E nebunie totala cu origami, am o lebada din origami (a primit-o gagica cacadou de paste), e interesanta si cica are vreo 500 de piese...ma pasioneaza foarte mult.

| SupradozăăDeCrazy a răspuns:

Imi place foarte mult sa fac poze si sa scriu poezii, dar pasiunea mea e muzica inca de cand eram mica, e ca o evadare pentru mine, ma ajuta sa scap de ganduri si probleme de fiecare data, nu imi imaginez viata fara muzica, ea ne face mai buni.

Răspuns utilizator avertizat
| Charice a răspuns (pentru Grimmjow69):

Fratele meu era intr-un timp obsedat de origami facea tot felul de animalute cutii robotii etc happy

| MarianWLF a răspuns:

Imi place foarte mult noaptea, ploaia si kickboxingul(care il practic).

| Zoxxx explică (pentru prizeFTW):

Eu ador sa calatoresc si, de asemenea, sa fiu fotografa in adevaratul sens al cuvantului. big grin

| Zoxxx explică (pentru sebixoxo):

Salut Sebi!
N-as putea spune chiar biker laughing dar chiar ma atrage ideea de viteza, adrenalina, pe langa alte lucruri big grin. Da, stiu ce este canotajul big grin. In primul rand, ador sa calatoresc! Si daca tot esti din Timisoara (asa cred, dupa faptul ca ai spus ca dai o tura cu colegii pe Bega) sa stii ca e un orasel dragut, chiar daca nu e ff mare big grin. Si, pe langa calatorie si adrenalina, ador sa fiu fotografa big grin.

| Zoxxx explică (pentru Grimmjow69):

Misto big grin

| Grimmjow69 a răspuns (pentru Zoxxx):

Mda,e misto tongue

| mimiwewem a răspuns:

Ador să fac sport!

| Zoxxx explică (pentru sebixoxo):

Merci frumos!
Nu calarie, ci calatorie big grin
Da, deja fac ceva din fotografie. Organizez sedinte foto :]