| SMaricel a întrebat:

Ce va place la un baiat? Aspectul fizic(frezuri, frumos, bine facut etc) si Aspectul moral(ascultator, inimos, romantic etc)
PS:Intrebare adresata numai fetelor:X

Răspuns Câştigător
| euzictutaci a răspuns:

Buna! Pai la aspectul fizic: imi place ca baiatul sa fie INGRJITI in sensul ca: sa aiba o frizura frumoasa care sa-l avantajeze, sa fie slabut, mai inalt decat mine, si sa aiba trasaturi fine; si sa fie intotdeauna fresh si parfumat big grin! Iar la aspectul moral: inimor, romantic, sincer, prietenos, modest.

| nesuferit a răspuns (pentru euzictutaci):

Sincer straight face? exagerezi laughing

| RazvanHDd a răspuns (pentru euzictutaci):

La 11 ani ai tai ma indoiesc ca o sa iti ia cineva raspunsul in calcul.

| euzictutaci a răspuns (pentru RazvanHDd):

Nu am 11 ani.plus ca nu te-a invitat nimeni sa-ti dau cu parerea la raspunsul meu! Nu va mai treziti frate din varful muntelui ca sa comentati daca nici macar nu stiti cum sunt eu! Anyway.bye kiss!

| nesuferit a răspuns (pentru euzictutaci):

Da cui crezi cai pasa cum esti tu. te cam flatezi singura printeso

| euzictutaci a răspuns (pentru nesuferit):

Printisorule probabil nu tie iti pasa.winking Anyway e doar parerea ta.stric a ta kiss! Asa ca.hai sa incetam ca deja m`am cam plictisit; si app: se vede si dupa nick ca esti NESUFERIT straight face. Bye bye gainusha kiss!

12 răspunsuri:
| CopilașTembel a răspuns:

Mie imi plac baieti care nu te uita pentru ultima fufa de pe strada.Nu conteaza imbracamintea, nici sa-si puna 2 cuti cu gel in cap, caracterul conteaza.tongue

| DennK a răspuns:

Pentru mine, un baiat cu ochi frumosi si care sa ma iubeasca imi ajunge. :*

| AndyNazir a răspuns:

Sufletul! este tot ce conteaza

| ToxicEcstasy a răspuns:

Aspectul moral. Pentru mine e cel mai important. Degeaba esti "frumos" si ai 2 tone de gel in cap daca in interior nu se ascunde decat o alta "copie".
de exemplu sa spunem ca as fi cu un baiat frumos(frumos si atat) straight face. Nu as avea ce discuta, decar despre ellaughing
E important sa te faci placut.

| yanly a răspuns:

De ce? Iti cauti prietena si vrei sa stii cum sa te comporti?

| Rh3a a răspuns:

Apreciez foarte mult la un baiat sa stie sa scrie corect in limba romana. big grin

| SMaricel explică (pentru Rh3a):

Si ce eu nu am scris corect?