Buna! Pai la aspectul fizic: imi place ca baiatul sa fie INGRJITI in sensul ca: sa aiba o frizura frumoasa care sa-l avantajeze, sa fie slabut, mai inalt decat mine, si sa aiba trasaturi fine; si sa fie intotdeauna fresh si parfumat ! Iar la aspectul moral: inimor, romantic, sincer, prietenos, modest.
Aspectul moral. Pentru mine e cel mai important. Degeaba esti "frumos" si ai 2 tone de gel in cap daca in interior nu se ascunde decat o alta "copie".
de exemplu sa spunem ca as fi cu un baiat frumos(frumos si atat) . Nu as avea ce discuta, decar despre el
E important sa te faci placut.
La 11 ani ai tai ma indoiesc ca o sa iti ia cineva raspunsul in calcul.
Nu am 11 ani.plus ca nu te-a invitat nimeni sa-ti dau cu parerea la raspunsul meu! Nu va mai treziti frate din varful muntelui ca sa comentati daca nici macar nu stiti cum sunt eu! Anyway.bye !
Da cui crezi cai pasa cum esti tu. te cam flatezi singura printeso
Mie imi plac baieti care nu te uita pentru ultima fufa de pe strada.Nu conteaza imbracamintea, nici sa-si puna 2 cuti cu gel in cap, caracterul conteaza.
Printisorule probabil nu tie iti pasa. Anyway e doar parerea ta.stric a ta ! Asa ca.hai sa incetam ca deja m`am cam plictisit; si app: se vede si dupa nick ca esti NESUFERIT . Bye bye gainusha !
o_fata_dulce:* întreabă:
MeAnonymm întreabă: