anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va place mai mult parul lung sau scurt pentru ca il am lung si tot o bat pe mami la cap sa mi-l tunda dar ea zice ca asa e frumos blablabla

7 răspunsuri:
| Yuliana17 a răspuns:

Eu zic sa its lasi parul lung... daca te vei tunde o sa its para rau.Mie una imi place parul lung pentru ca poti face orice coafura sh pe o femeie o avantajasa mai mult parul lung decat scurt happy. Acum faci cum crezi tu ca este mai bine.

| alexhardy a răspuns:

Ca sa primesti un raspuns la obiect trebuia sa pui un link catre o poza de-a ta.
Personal imi place atat parul lung cat si cel scurt la o femei.
Depinde foarte mult de stilul tau.
Daca tie iti place parul scurt, sau vrei neaparat sa-l tunzi, atunci de ce nu o faci?
E parul tau si poti face ce doresti cu el. Daca dupa ce-l tunzi nu iti place cum iti sta, ce faci?

| Rbk13 a răspuns:

Lasa-l lung, pentru ca si eu il am lung(nu m-am tuns niciodata), si e mult mai frumos + ca ai o gramada de admiratoriwinking

| hideaway a răspuns:

Şi eu îl am lung... dacă îl ai creţ, menţine-l la o anumită lungime, fiindcă dacă te tunzi când eşti creaţă...o să iasă ceva rău.
Dacă îl ai drept, poţi să-l tunzi cum vrei, că nu o să păţeşti nimic.
Baftă!
P.S.: Mie îmi place părul lung!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarul e ca ma doare sufletul sal tai dar colegele mele spun ca nu-i fain si ca e prea lung i urat ce sa le spun sa le inchid gura ca ma enerveaza deja

| rico123 a răspuns:

Eu sunt baiat si imi plac amandoua dar stiu fete care au parul lung si nu sunt prea frumoase depinde si cum arati la fata acum e mai la moda parul scurt, dar eu zic sa te tunzi macar sa il ai mediu! Asa o sa ai mai multi admiratori!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru rico123):

Mersi am reuit si l-am taiat si il mai tai pana la umeri