De nu o sa iti schimbi tu parerea cand o sa fii mai mare imi sterg toate conturile pe care le am...deocamdata esti mica, e normal sa crezi asta...deocamdata cel mai scarbos lucru pe care l'am gustat a fost lapte cu miere:d.nu'i suport gustul
Cel mai scarbos lucru din lume pe care il poti inghiti e prostia.Intotdeauna e recomandat sa nu inghiti prostiile altora si sa ai curajul sa te ridici si sa iti spui cand nu iti convine ceva
-Urina. Chiar acum cateva saptamani am vazut un reportaj care un om era in desert si nu mai avea apa ( o bause ) apoi a urinat intr-o punga si a baut.
-Penisul (in special organele genitale :-s)
-Carnea de caine, pisica si toate minunatiile chinezesti.
-Caracatita :-s Este atat de gelatinoasa! Brrr! :-s
-Sangele (mi se pare o aiureala sa bei sange daca ai o rana )
-Chestiile puturoase de la om (rahatul).
-Si mult alte ciudatenii made in China si made by oameni fara minte.
He he...peste 5 ani cand ai sa vezi inrrebarea aceasta ai sa-ti zici "pe atunci ziceam ca e scarbos si aucm nu ma mai satur" si poate ca acum nu ma crezi, dar ai sa-mi dai dreptate candva.
Sa mananci insecte vii...
Bafta.
Hai tu, nu-mi zi
si cand o sa-i dai de gust o sa spui:''eu cred ca cea mai gustoasa e pla''
Fetito de 11 ani, du-te si uita-te la Naruto, nu te mai gandii tu la penis, unele fetite la varsta ta nici nu stiu ce e ala.
Uita-te la "Pariu cu frica" si o sa vezi acolo chestii scarboase pe care trebuie sa le inghiti sa le lingi etc
Pai sa-ti zic ceva la care sigur nu te`ai gandit
rahatul de sconcs)
deci basina lui pute ingrozitor
dar rahatul cum o fi?
)
si al doilea lucru viermi si creaturi adica vietuitoare
Pana la urma tot o faci chestia asta...
o sa te mariti si tu si o sa o faci
mie mi se pare cel mai scarbos sa mananc gongi sau diferite animale scarboase cum vad la alte emisiuni...
nu pot nici sa un mana pe ele... darmai sa le mananc:-o