CIND ESTI mic visez frumos si vrei de toate, apoi cresti si realizezi ca nu-i simplu, de fapt probabil ca toti am dori sa fim azi altcineva dar suntem asa cum suntem parea mea.
Cand eram mic, am vrut sa fiu salvaman. Acum nu sunt sigur ca asta imi doresc.
O seara placuta.
Mc,adica sunt deja mc
vreau sa fac ce-mi place, sa nu ajung ca in melodia lui ombladon, peste ani sa ma uit la o poza de-a mea si poza sa imi sopteasca:stii, nu esti ceea ce-mi doream sa fi
Imi cer scuze ca te corectez, dar corect e "fii". Imi doresc sa fiu reporter, dar cine stie.
Eu imi doresc sa fiu un chirurg renumit dar cine stie ce se mai intampla pana atunci.
Meseria de inceput va fi stilista. urmez o scoala speciala, apoi as vrea sa ajung psiholog.
Eu aș vrea să cânt. Urmez și o școală de arte și fac două instrumente: pian și percuție. Eu aș vrea să fiu măcar ca Leona Lewis, chiar dacă știu foarte bine că trebuie să ai noroc și, desigur, talent din plin. Ea a devenit cunoscută prin X Factor din U.S.A, iar eu aș vrea să fac un conservator in U.K și apoi să merg la X Factor de acolo.
Eu sper ce e mai bine
Când eram mică îmi doaream să fiu design sau cântăreaţă, acum mi-aş dori să devin profesoară de limba şi literatura română.
Avocata sau psiholog, dar pana atunci cred ca o sa ma razgandesc inca de vreo 20 de ori.