| AllenTJ a întrebat:

Ce zodie sunteti, si daca credeti ca va reprezinta
si de ce?

46 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Vad ca sunt unica BALANTA, ma reprezinta pentru ca atunci cand am ceva de rezolvat intotdeauna cantaresc cu grija toate amanuntele legate de probleme respectiva.

| psiholoaga a răspuns:

Eu sunt rac. Nu prea stiu care ar trebui sa fie caracteristicile, dar sunt sigura ca eu ma reprezint bine. Cu sau fara zodie.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu's berbec si sunt la fel de incapatanata happy

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Sunt "Fecioara". Oricum parte din zodie mi se potriveste. Nu cred neaparat in horoscoape..., dar caracteristicile zodiilor, in mare se potrivesc. Minutiozitatea si firea analitica... cred ca mi se potriveste. Sper din suflet ca nu sunt atat de critica precum mi se spune in zodiac...

| Zâmbărici a răspuns:

Eu sunt zodia taur kissma reprezinta pentru ca sunt fff ambitioasa, incapatanata etc kiss

| Klara a răspuns:

Sunt balanta, nascuta pe 6 oct. `90.
laughing
Habar n-am care sunt caracteristicile zodiei pentru ca nu ma intereseaza si nu prea citesc horoscopul, dar imi place zodia mea happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sunt zodia berbec si sincer mi se potriveste cer mai bine aceasta zodie big grin

lolita
| lolita a răspuns:

Sunt zodia scorpion si ma reprezinta deoarece intep cand cineva ma supara.laughing

auran
| auran a răspuns:

Capricorn, in mare parte da!

| MisterKat a răspuns:

Eu sunt Berbec cu Ascendent in Rac, deci sunt si pasional, impulsiv(uneori) dar si ca un rac mai timid (uneori).:) La mine se potriveste zodia :) Dar conteaza si ascendentul (ascendentul e pozitia soarelui intr-o anumita constelatie la ora la care te-ai nascut, din cate stiu eu Soarele parcurge o constelatie zodicala in 2 ore, deci in decursul unei zile (24h) Soarele parcurge 12 constelatii zodiacale). Acest ascendent are o influenta deosebita in viata noastra, daca vrei sa iti afli ascendentul poti sa iti faci cont pe www.mihneafiran.ro si sa iti faci cont, poti sa iti faci si o astrograma gratuit!;) Sper ca ti-a fost de folos raspunsul acesta!;)
Seara faina! :)

| catthshshshs a răspuns:

Sunt zodia Pesti...si chiar ma reprezintawinking

| kh1ss a răspuns:

Eu sunt gemeni, si mie se potriveste pentru ca eu sunt o persoana visatoare, nepasatoare, neambitioasa, care lasa totul in voia sortii, cu dubla personalitate, f vesela, f optimista... sunt exact cum scrie in toate horoscopurile, de fapt cam toate personele nascute in zodia gemeni pe care le cunosc... sunt ca mine... asa ne e scris... ce sa-i faci happy

| anonim a răspuns:

Varsator, insa nu cred in zodii.

| tukhey23 a răspuns:

ALYNHoliavo14:toata religia e bazata pe astrologie, si d-zeu reprezinta soarele. deci crezi in d-zeu, dar vrei nu vrei trebuie sa crezi, intr-o mica...mare parte si in zodii.

app. eu sunt leu, cred ca ma reprezinta pe jumatate, celalta... de ce crezi ca d-zeu a creat femeia? sa reprezinte cealalta parte.hee hee

| Ea a răspuns:

M-am nascut in zodia nimic si sper sa raman asa, ca sa fiu pe placul Celui care m-a facut nimic. Pentru ca asa am realizat ce inseamna sa fii cineva.

| Cryss a răspuns:

Taur, pai sunt incapatanata rau, am destula rabdare, si sunt cam lenesablushing. Si din pacate am tendinta de a deveni posesiva cateodata happy.

| raluca_4573 a răspuns:

Buna! eu sunt GEMENI! ...sincer ma regasesc 95% in caracteristicile zodiei! sunt inteligenta.ma orientez "dupa cum bate vantul" sunt sociabila .comunicativa.de multe ori incep mai multe lucruri deodata si nu termin niciunul[asta ma enerveaza dar asa e!].imi place sa vb muuuult ...sa stiu despre toate cate ceva, dar nu prea mult ca ma plictisesc repede.sincer imi place s-a cam schimb baietii. dar nu ii schimb totusi.ca imi respect partenerul. dar totusi.parca imi place si de vecinul de la 5l.si de colegul de clasa.si de nu stiu care prieten! in fine...raspunsulbig grinAAA! ma reprezinta zodia in care sunt nascuta.ba chiar si ascendentul [am ascendent in berbec]si mereu citesc zodiacul[nu horoscopul]! si de multe ori incerc sa justific comportamentul meu sau al altor persoane prin zodiac! propozitia mea preferata:vai scuze. iar am intarziat[10.20...30...40...odata chiar 60 de minute.ma mir ca mai traiesclaughing]. zodia mea e de vina...eu sunt pur nevinovata!laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandrinaa a răspuns:

Nu cred neaparat in zodii, dar ma amuz cand le mai citesc, pentru ca este o metoda de a te binedispune cand citesti ceva incurajator (exact ca superstitiile). Sau invers big grin.
Dar sunt berbec happy. Pot sa spun ca ma reprezinta, nascuta fiind din 1 aprilie, sunt foarte incapatanata, am tendita sa conduc, imi place rosu foarte mult, sunt foarte pasionala si prea aventuriera (in toate sensurile).
Cam asta e zodia mea - cam asta gasesc si la mine! happy

| alexam a răspuns:

TAUR, ma reprezinta, pentru ca asa este! Vezi? Ma incapatanez deja! Si consider ca am dreptate! happy Dar tu?

| alexam a răspuns:

Se pare ca mai mult astia de luna asta ( taurii ) s-au,, bagat,, sa raspunda... A mai fost cred intrebarea de multe ori... happy

| Sunshine_2005 a răspuns:

Eu sunt rac j mi s pare k se potriveste caracterul meu cu descrierea zodiei...

| Zoombe3 a răspuns:

Sunt peste, dar unul foarte lenes tongue

| AllenTJ explică:

Eu sunt zodia leu :
Este încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos.

Ma caracterizeaza total happy

| AllenTJ explică:

Eu sunt zodia leu :

Sunt încrezator în propriile forte, mândru, generos; stiu sa imi reprezint interesele, imi place sa atraga atentia, pot fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta.Am o mare nevoie de respect. Sunt ambitios si creativ. Stiu sa imi creez aparitii de efect. Vreu sa fiu "vioara întâi", imi organizeaza succesul, caut prestigiul social. Sunt drept si marinimos.
Focul ma reprezinta, soarele ma caracterizeaza
in zodiacul indian sunt vanator in cel chinezesc sunt cal de otel.

Ma caracterizeaza total happy

| powergirl a răspuns:

Pesti dar nu prea ma pricep ce ma reprezinta las pe altii sa zica ce ma reprezinta

| LittleZyzy a răspuns:

Sunt un taur convinshee hee incapatanata peste masura, ambitioasa, stabila, fidela, mai ales realista avand in vedere ca este semn fix. Si ascendentul il am in taur.

Răspuns utilizator avertizat
| Christine a răspuns:

Eu sunt taur cu ascendent in taur... si chiar mi se potriveste... adica sunt foarte incapatanata. foarte geloasa. foarte posesiva... si mai ales ambitioasa... dar sunt si putin naiva si putin mai mult sensibila...big grinbig grin dar asta sunt eu si ma multumesc cu ce am...:p

| sergiu2525 a răspuns:

Eu sunt rac.toata lumea zice ca racii sunt cei mai mincinosi, dar lumea care ma cunoaste zice ca sunt cel mai sincer om care l-au cunoscut. spun totul pe fata.nu mi se potriveste zodia.

Întrebări similare