| AllenTJ a întrebat:

Ce zodie sunteti, si daca credeti ca va reprezinta
si de ce?

46 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Eu sunt gemeni, si mie se potriveste pentru ca eu sunt o persoana visatoare, nepasatoare, neambitioasa, care lasa totul in voia sortii, cu dubla personalitate, f vesela, f optimista... sunt exact cum scrie in toate horoscopurile, de fapt cam toate personele nascute in zodia gemeni pe care le cunosc... sunt ca mine... asa ne e scris... ce sa-i faci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt zodia taurului si cred ca ma reprezinta pentru ca sunt la fel k el.incapatanata, ambitioasa si geloasa dar am si latura mea sensibila, bineinteleshappy

tu ce zodie esti?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt rac cu ascendent în rac.
Mai bine de atât nu puteam să mă încadrez în tipar.
Pa, pa.

| AllenTJ explică:

Eu sunt zodia leu :
Este încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos.

Ma caracterizeaza total happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leu dar nu cred in zodii.Cred in Dumnezeu.

| psiholoaga a răspuns:

Eu sunt rac. Nu prea stiu care ar trebui sa fie caracteristicile, dar sunt sigura ca eu ma reprezint bine. Cu sau fara zodie.

| powergirl a răspuns:

Pesti dar nu prea ma pricep ce ma reprezinta las pe altii sa zica ce ma reprezinta

| sergiu2525 a răspuns:

Eu sunt rac.toata lumea zice ca racii sunt cei mai mincinosi, dar lumea care ma cunoaste zice ca sunt cel mai sincer om care l-au cunoscut. spun totul pe fata.nu mi se potriveste zodia.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu's berbec si sunt la fel de incapatanata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zodii spanak. In fine, sint scorpionwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pestisor pirania tongue sunt opusul prezicerilor zodiei mele

| LittleZyzy a răspuns:

Sunt un taur convinshee hee incapatanata peste masura, ambitioasa, stabila, fidela, mai ales realista avand in vedere ca este semn fix. Si ascendentul il am in taur.

| dida a răspuns:

Sunt zodia taur...nu cred in zodii. Fiecare are personalitatea si temperamentul lui, taurul reprezinta tarie, furie, ambitie, curaj, mai multe...in schimb pot fi persoane cu zodia aceasta si sa fie melancolici, asa ca nu cred ca are vreo legatura...happy

Răspuns utilizator avertizat
| Zoombe3 a răspuns:

Sunt peste, dar unul foarte lenes tongue

auran
| auran a răspuns:

Capricorn, in mare parte da!

| Alexandrinaa a răspuns:

Nu cred neaparat in zodii, dar ma amuz cand le mai citesc, pentru ca este o metoda de a te binedispune cand citesti ceva incurajator (exact ca superstitiile). Sau invers big grin.
Dar sunt berbec happy. Pot sa spun ca ma reprezinta, nascuta fiind din 1 aprilie, sunt foarte incapatanata, am tendita sa conduc, imi place rosu foarte mult, sunt foarte pasionala si prea aventuriera (in toate sensurile).
Cam asta e zodia mea - cam asta gasesc si la mine! happy

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Sunt "Fecioara". Oricum parte din zodie mi se potriveste. Nu cred neaparat in horoscoape..., dar caracteristicile zodiilor, in mare se potrivesc. Minutiozitatea si firea analitica... cred ca mi se potriveste. Sper din suflet ca nu sunt atat de critica precum mi se spune in zodiac...

| tukhey23 a răspuns:

ALYNHoliavo14:toata religia e bazata pe astrologie, si d-zeu reprezinta soarele. deci crezi in d-zeu, dar vrei nu vrei trebuie sa crezi, intr-o mica...mare parte si in zodii.

app. eu sunt leu, cred ca ma reprezinta pe jumatate, celalta... de ce crezi ca d-zeu a creat femeia? sa reprezinte cealalta parte.hee hee

| alexam a răspuns:

TAUR, ma reprezinta, pentru ca asa este! Vezi? Ma incapatanez deja! Si consider ca am dreptate! happy Dar tu?

| alexam a răspuns:

Se pare ca mai mult astia de luna asta ( taurii ) s-au,, bagat,, sa raspunda... A mai fost cred intrebarea de multe ori... happy

| anonim a răspuns:

Varsator, insa nu cred in zodii.

| MisterKat a răspuns:

Eu sunt Berbec cu Ascendent in Rac, deci sunt si pasional, impulsiv(uneori) dar si ca un rac mai timid (uneori).:) La mine se potriveste zodia :) Dar conteaza si ascendentul (ascendentul e pozitia soarelui intr-o anumita constelatie la ora la care te-ai nascut, din cate stiu eu Soarele parcurge o constelatie zodicala in 2 ore, deci in decursul unei zile (24h) Soarele parcurge 12 constelatii zodiacale). Acest ascendent are o influenta deosebita in viata noastra, daca vrei sa iti afli ascendentul poti sa iti faci cont pe www.mihneafiran.ro si sa iti faci cont, poti sa iti faci si o astrograma gratuit!;) Sper ca ti-a fost de folos raspunsul acesta!;)
Seara faina! :)

| petitdreamer a răspuns:

Salut...eu sunt TAUR... si ma reprezinta, pentru ca sunt istet, mandru( un pic), indraznetz, si ma descurc in multe situatii de orice fel...sunt vesel, si sanatos ( nu am avut probleme de sanatate in toata viata mea, exceptand cate o mica raceala) in multe situatii pun punctul pe i, si spun in fata ceea ce ma deranjeaza...stiu sa ma fac placut, si mereu las loc de "buna ziua" ...BISERICA nu accepta treaba asta cu zodii sau horoscop sau superstii, si orice chestie de genul asta...tot ce facem noi este dupa "liberul arbitru"

| AllenTJ explică:

Eu sunt zodia leu :

Sunt încrezator în propriile forte, mândru, generos; stiu sa imi reprezint interesele, imi place sa atraga atentia, pot fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta.Am o mare nevoie de respect. Sunt ambitios si creativ. Stiu sa imi creez aparitii de efect. Vreu sa fiu "vioara întâi", imi organizeaza succesul, caut prestigiul social. Sunt drept si marinimos.
Focul ma reprezinta, soarele ma caracterizeaza
in zodiacul indian sunt vanator in cel chinezesc sunt cal de otel.

Ma caracterizeaza total happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt varsator, desi sunt mai SCORPIE uneori.
Partial cred in zodii, cred mai mult in caracteristicile generale :
Varsatorul da nastere ideilor avansate, moderne, neobisnuite, solutiilor radicale, chiar imposibile, dorintei imense spre libertate si deplina independenta. Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas înaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Prietenia Varsatorului este atat de puternica si de ampla, încat se poate extinde asupra întregii omeniri, deci acesta ar putea fi persoana cea mai potrivita pentru a se apropia de cei care au nevoie de un ajutor. Este original prin excelenta, original pana la excentricitate. Varsatorul deschide orizonturi largi catre ziua de maine, nascand utopii, mari revolutii personale, reprezentantul Varsatorului dorind în primul rand o mare transformare a sa si a lumii în care traieslte, cautand sa o faca mereu mai buna. Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Varsatorul cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.
Care, indirect, ma definesc happy

| sorana_1576 a răspuns:

Sint varsator, si chiar ma reprezinta, deoarece asta-i felul meu de-a fi

| Cryss a răspuns:

Taur, pai sunt incapatanata rau, am destula rabdare, si sunt cam lenesablushing. Si din pacate am tendinta de a deveni posesiva cateodata happy.

| Ea a răspuns:

M-am nascut in zodia nimic si sper sa raman asa, ca sa fiu pe placul Celui care m-a facut nimic. Pentru ca asa am realizat ce inseamna sa fii cineva.

lolita
| lolita a răspuns:

Sunt zodia scorpion si ma reprezinta deoarece intep cand cineva ma supara.laughing

Întrebări similare