| AllenTJ a întrebat:

Ce zodie sunteti, si daca credeti ca va reprezinta
si de ce?

46 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Vad ca sunt unica BALANTA, ma reprezinta pentru ca atunci cand am ceva de rezolvat intotdeauna cantaresc cu grija toate amanuntele legate de probleme respectiva.

| Sunshine_2005 a răspuns:

Eu sunt rac j mi s pare k se potriveste caracterul meu cu descrierea zodiei...

Răspuns utilizator avertizat
| Zâmbărici a răspuns:

Eu sunt zodia taur kissma reprezinta pentru ca sunt fff ambitioasa, incapatanata etc kiss

| nena78 a răspuns:

Eu sunt rac. dar mi se potriveste de minune, ca eu un an dau inainte, si 1 inapoi ca racii, cand inainte cand inapoi

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sunt zodia berbec si sincer mi se potriveste cer mai bine aceasta zodie big grin

| Christine a răspuns:

Eu sunt taur cu ascendent in taur... si chiar mi se potriveste... adica sunt foarte incapatanata. foarte geloasa. foarte posesiva... si mai ales ambitioasa... dar sunt si putin naiva si putin mai mult sensibila...big grinbig grin dar asta sunt eu si ma multumesc cu ce am...:p

| raluca_4573 a răspuns:

Buna! eu sunt GEMENI! ...sincer ma regasesc 95% in caracteristicile zodiei! sunt inteligenta.ma orientez "dupa cum bate vantul" sunt sociabila .comunicativa.de multe ori incep mai multe lucruri deodata si nu termin niciunul[asta ma enerveaza dar asa e!].imi place sa vb muuuult ...sa stiu despre toate cate ceva, dar nu prea mult ca ma plictisesc repede.sincer imi place s-a cam schimb baietii. dar nu ii schimb totusi.ca imi respect partenerul. dar totusi.parca imi place si de vecinul de la 5l.si de colegul de clasa.si de nu stiu care prieten! in fine...raspunsulbig grinAAA! ma reprezinta zodia in care sunt nascuta.ba chiar si ascendentul [am ascendent in berbec]si mereu citesc zodiacul[nu horoscopul]! si de multe ori incerc sa justific comportamentul meu sau al altor persoane prin zodiac! propozitia mea preferata:vai scuze. iar am intarziat[10.20...30...40...odata chiar 60 de minute.ma mir ca mai traiesclaughing]. zodia mea e de vina...eu sunt pur nevinovata!laughing.

| ionel_1653 a răspuns:

Eu sunt geamanabig grin si cred aproximativ 100% ca mi se potriveste zodia sunt sincera, fac oamenii foarte veseli, am moda in mine, sunt vorbareata, nu-mi place plictiseala, sunt mereu optimista si vesela...am noroc in studiu si nu vreau sa ma laud zic doar ce stiu eu despre bine ...cateodata chiar cred in horoscop unii zic ca nu se adevereste pe o parte cred si eu dar e mai bine sa credem in dumnezeu...big grin mie mi se pare ca... explicatzia mea este folositoare si inteligentabig grin

| Klara a răspuns:

Sunt balanta, nascuta pe 6 oct. `90.
laughing
Habar n-am care sunt caracteristicile zodiei pentru ca nu ma intereseaza si nu prea citesc horoscopul, dar imi place zodia mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemeni.Nu stiu daca ma reprezinta sau nu, pentru ca nu am citit acele descrieri ale zodiilor. Sunt unica, nu imi poate spune un necunoscut cum sunt... Or fi asemanari intre persoanele din aceeasi zodie, dar asemanari exista si intre persoane din zodii diferite.happy

| catthshshshs a răspuns:

Sunt zodia Pesti...si chiar ma reprezintawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VARSATOR:X si tot ce se spune pe net despre aceasta zodiestraight face e adevarat=p~ iubesc zodia asta si sincer imi place cel mai mult:X eu citesk si zodiile prietenilor unele dar nu am citit nimic din ce scrie la Varsatorismug
Dejaba mahoh go on
Suntem UNICI:X
corectsmugsmugsmug?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Balanta, da ma reprezinta doarece ma regasesc in caracteristicile zodiei Balanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac.Deseori procedez ca un adevarat nativ al zodiei mele si ma mindresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac.Deseori procedez ca un adevarat nativ al zodiei mele si ma mindresc.

Întrebări similare