| AllenTJ a întrebat:

Ce zodie sunteti, si daca credeti ca va reprezinta
si de ce?

46 răspunsuri:
| petitdreamer a răspuns:

Salut...eu sunt TAUR... si ma reprezinta, pentru ca sunt istet, mandru( un pic), indraznetz, si ma descurc in multe situatii de orice fel...sunt vesel, si sanatos ( nu am avut probleme de sanatate in toata viata mea, exceptand cate o mica raceala) in multe situatii pun punctul pe i, si spun in fata ceea ce ma deranjeaza...stiu sa ma fac placut, si mereu las loc de "buna ziua" ...BISERICA nu accepta treaba asta cu zodii sau horoscop sau superstii, si orice chestie de genul asta...tot ce facem noi este dupa "liberul arbitru"

| sorana_1576 a răspuns:

Sint varsator, si chiar ma reprezinta, deoarece asta-i felul meu de-a fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt zodia taurului si cred ca ma reprezinta pentru ca sunt la fel k el.incapatanata, ambitioasa si geloasa dar am si latura mea sensibila, bineinteleshappy

tu ce zodie esti?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt rac cu ascendent în rac.
Mai bine de atât nu puteam să mă încadrez în tipar.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leu dar nu cred in zodii.Cred in Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zodii spanak. In fine, sint scorpionwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pestisor pirania tongue sunt opusul prezicerilor zodiei mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt varsator, desi sunt mai SCORPIE uneori.
Partial cred in zodii, cred mai mult in caracteristicile generale :
Varsatorul da nastere ideilor avansate, moderne, neobisnuite, solutiilor radicale, chiar imposibile, dorintei imense spre libertate si deplina independenta. Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas înaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Prietenia Varsatorului este atat de puternica si de ampla, încat se poate extinde asupra întregii omeniri, deci acesta ar putea fi persoana cea mai potrivita pentru a se apropia de cei care au nevoie de un ajutor. Este original prin excelenta, original pana la excentricitate. Varsatorul deschide orizonturi largi catre ziua de maine, nascand utopii, mari revolutii personale, reprezentantul Varsatorului dorind în primul rand o mare transformare a sa si a lumii în care traieslte, cautand sa o faca mereu mai buna. Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Varsatorul cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.
Care, indirect, ma definesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemeni.Nu stiu daca ma reprezinta sau nu, pentru ca nu am citit acele descrieri ale zodiilor. Sunt unica, nu imi poate spune un necunoscut cum sunt... Or fi asemanari intre persoanele din aceeasi zodie, dar asemanari exista si intre persoane din zodii diferite.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VARSATOR:X si tot ce se spune pe net despre aceasta zodiestraight face e adevarat=p~ iubesc zodia asta si sincer imi place cel mai mult:X eu citesk si zodiile prietenilor unele dar nu am citit nimic din ce scrie la Varsatorismug
Dejaba mahoh go on
Suntem UNICI:X
corectsmugsmugsmug?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Balanta, da ma reprezinta doarece ma regasesc in caracteristicile zodiei Balanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac.Deseori procedez ca un adevarat nativ al zodiei mele si ma mindresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac.Deseori procedez ca un adevarat nativ al zodiei mele si ma mindresc.

| nena78 a răspuns:

Eu sunt rac. dar mi se potriveste de minune, ca eu un an dau inainte, si 1 inapoi ca racii, cand inainte cand inapoi

| dida a răspuns:

Sunt zodia taur...nu cred in zodii. Fiecare are personalitatea si temperamentul lui, taurul reprezinta tarie, furie, ambitie, curaj, mai multe...in schimb pot fi persoane cu zodia aceasta si sa fie melancolici, asa ca nu cred ca are vreo legatura...happy

| ionel_1653 a răspuns:

Eu sunt geamanabig grin si cred aproximativ 100% ca mi se potriveste zodia sunt sincera, fac oamenii foarte veseli, am moda in mine, sunt vorbareata, nu-mi place plictiseala, sunt mereu optimista si vesela...am noroc in studiu si nu vreau sa ma laud zic doar ce stiu eu despre bine ...cateodata chiar cred in horoscop unii zic ca nu se adevereste pe o parte cred si eu dar e mai bine sa credem in dumnezeu...big grin mie mi se pare ca... explicatzia mea este folositoare si inteligentabig grin

Întrebări similare