Bună!
Asta este o prietenă? Și eu am pățit-o odată. Am rupt-o și acum îmi e super bine. Nu mai am nici o treabă. Cât despre băiat...mă doare fix în cot că își bate joc de mine! Nu are decât! Nu știe ce pierde!
Sper că te-am ajutat. Treci peste! O prietenă adevărată nu îți făcea așa ceva.
Te pup .
Pai nu iti este asa de buna prietena daca a facut acest lucru, faptul ca el face misto de tine este ceva normal pentru un cretin ignora-l si o sa vezi cum te lasa-n pace
succes
Dar mi.e foarte greu sa o iert, dar si mai greu sa renunt la prietenia noastra, eram nedespartite... si m.a deranjat k nu mi-a spus ca el deja stia si de la chestia asta toti au facut misto de mine...
Trădarea nu se iartă, ea e ca un virus. o dată ce a conștientizat că ai iertat-o, o să se mai repete, nu neapărat cu un băiat, dar prin alte modalități dar o să se repete.
Și dacă îți era prietenă adevărată nu făcea ce a făcut.
Un proverb spune: Apără-mă doamne de prieteni, că de dușmani mă apăr singur.
Deci, las-o. și vezi-ți de viața ta, încearcă să trăiești și fără ea.
Ea dacă ar fi avut nevoie de prietenia voastră nu ar fi proedat așa.
Și nu o lăsa să te modeleze din vorbe, că la urmă tot tu o să ai de suferit.
Cand s.a intamplat asta, ea nu ma cunostea asa bine, si a spus ca ii pare rau, chiar daca nu ii spunea, el tot afla...
MIE GREU SA RENUNT LA PRIETENIA NOASTRA!
Înțeleg. dar de ce oare anumiți oameni, după ce și-au vârât cuțitul în tine cred că cu un simplu „îmi pare rău" pot rezolva totul?
Tu pți, crede-mă că poți, trebuie doar să vrei.
și uite, unica persoană în care trebuie să ai cea mai multă încredere în zilele noastre, e cel pe care-l privești în oglindă!
Dacă ai 13 ani de unde știi că nu uiți niciodată?
O să-ți treacă fazele astea în curând, nu te agita prea tare.