| Natasha_6158 a întrebat:

Cea mai mare cumpana a mea si probabil ultima intrebare pe care o voi posta pe acest site in asteptare de raspunsuri este aceea legata de facultate.Fiica mea mi-a spus clar ca vrea sa mearga in oras (Ploiesti) la facultate, aici unde locuim, insa nu vrea sa stea la camin pentru ca nu poate sta fara noi.Imi spunea aceste lucruri plangand si asta mi-a adus aminte de o tabara dintr-a 9-a in care a trebuit sa mergem dupa ea sa o luam ca nu mai putea sa stea fara noi, desi nu trecusera decat 2 zile.In fine, relatia ei de care v-am povestit este una in care mama baiatului nici nu vrea sa auda de fiica mea. Dansa tinea foarte mult la fiica mea, insa in momentul in care a aflat ca e cu baiatul ei s-a rupt tot. Una peste alta ei sunt impreuna de 2 ani, insa mama lui inca nu vrea sa accepte acest lucru, ma gandesc ca este vorba de diferenta de varsta.Prietenul fiicei mele i-a propus sa dea la facultate la Bucuresti si sa stea la camin, iar el se va muta cu serviciul tot acolo si vor locui impreuna.Fiica mea este prinsa la mijloc si mi-a povestit aceasta durere a ei.Nici nu vrea sa stea la camin, dar nici nu vrea sa il piarda oarecum pe baiat. E constienta ca daca ar ramane la camin in Ploiesti, mama baiatului ar afla ca el sta cu fiica mea si ar iesi mare tam-tam. Ce ma sfatuiti sa fac?

3 răspunsuri:
| dana_7218 a răspuns:

Eu am facut facultatea in ploiesti, si regret, ca sa ai note bune trebuie sa ai pile, cunostinte, apoi nu ai unde sa te angajezi aici, e un oras praf, doar daca aveti sigur un loc pentru ea spuneti-i sa stea, dar oricum eu daca ar fi s-o iau de la capat as fi optat pentru bucuresti. inca ceva: prietenul meu era la facultate in bucuresti si la sf de saptamana venea in ploiesti si ne intalneam, acum eu am ramas amandoi in ploiesti, stam cu chirie aici, dar el lucreaza la bucuresti, face in fiecare zi naveta. asa ca, distanta nu ne-a despartit, mai mult ne-a apropiat. iar fiica dvs nu ar trebui sa tina cont de ce spune mama lui, s-o lase sa spuna ce vrea ea, dar sa faca ca ea, eu asa am facut, dar tot mai am necazuri cu soacra.as avea mai multe de spus, insa ma grabesc. la revedere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de mult o iubeste pe fic dv, eu una as lasa-o sa locuiasca cu el, el avand un serviciu probabil va fi independent financiar si ar putea sa riposteze, lasati-o sa ia decizia impreuna cu el, nu dv decideti, este matura de acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ei doi se iubesc, ar trebui sa fie impreuna, asa mi se pare logic, nu? Mama lui cat are de gand sa se amestece intr-o situatie care o depaseste? Daca isi iubeste fiul va trebui sa-l lasa pe el sa decida impreuna cu fiica ta viitorul lor, ei trebuie sa vada daca se iubesc cu adevarat si pot cladi un camin impreuna, si daca raspunsul este da, ar trebui sa se mute impreuna. Fata ta trebuie sa inteleaga ca mai devreme sau mai tarziu fiecare pui isi paraseste cuibul...Succes!