Te ingrasi.
Iti cresc.
Nu vorbi ca si cum o pereche de sani mari iti vor imbunatati personalitatea cu ceva.
Nu te ajuta la nimic, dar sincer nu prea ai ce face! eu am 24ani si ii am mici,se vad dar mie mi se par foarte mici!
Poti folosi retete pentru cresterea sanilor,creme dar vei vedea ca nu au nici un rezultat! toate vrem sa avem sanii mari,dar asta depinde mai mult de parinti,bunici sau stabunici, depinde ceea ce mostenesti de la fiecare!
Mama mamei mele, era chiar prea bogata in aceasta chestie, dar mama mea nu a mostenit sanii de la ea! nu putem face nimic, tu ai 13 ani, asteapta pana la 18 ani iar daca nu iti place de ceea ce deti ai putea folosii sanii de silicon desii nu ti recomand, nu sunt sanatosi si poate vei avea multe probleme de sanatate!
Repet nu ai ce face!
Buna!
Nu exista remediu pentru cresterea sanii.
Si nici expresia ''daca te ingrasi ti se maresc si sanii nu este plauzibila'' deoarece eu sunt slaba si am sanii foarte mari.
Nu le forta cresterea. Lasa-i!
Nu te ajuta cu nimic sanii mari si nu trebuie sa fi complexata de acest lucru.
Cine te va place, te va place oricum.
Te pup
Bună!
Crede-mă că e mai bine să te laşi tu aşa naturală cum eşti.
La urma urmei,să ştii de la mine că nu contează nimic din aspectul fizic al unui om,prea puţin,contează caracterul,orice ai face, nu va da rezultat, dacă nu eşti tu înzestrată de la mama naturp nu prea ai ce face.
Fii tu însuţi, aşa naturală, ascultă-mă!
Te pup!
In primul rand ai rabdare si poate mostenesti pe cineva si de aia ai sanii mici, dar uitate pe internet si vezi retete pentru crestere sanilor am auzit si nu vreau sa te mint dar porumbu este bun pentru cresterea sanilor Succes!
Nu ai ce face, nimic nu te va ajuta, nu iti mai ramane decat sa astepti sa mai creasca de la sine[probabil esti mai slab dezvoltata si de aceea ii ai mici]
Nu sunt slab dezvoltata, chiar arat foarte bine, nu sunt nici slaba nici grasa, doar sanii ma deranjeaza la corp.
Stai linistita, ai doar 13 anisori, cu timpul vor creste si ai tai, colegele tale sunt mai dezvoltate, depinde de organismul fiecareia . Nu-ti face griji!
Te pup!
Ba da, daca te ingrasi iti cresc sanii. Totusi, cresterea sanilor nu se face in acelasi ritm, asa ca nu merita sa se indoape cineva doar pentru juma' de nr in plus la sutien.
Si dai admitere cu sanii sau de ce ai facut afirmatia asta?
"Peste un an jumate o sa intru la liceu si pana atunci vreau sa ii am mai mari"
Exact!
Eu sunt foarte slaba, imi numerii coasttele, dar sanii mei sunt ''imensi'' cum imi spun unele persoane.
Insa, mi-ar fi placut sa-i am mici. M-as fi simtit mai bine!
pai sunt proba la examen acum...nu stiai?
Doamne....cand eram la scoala nu stiam cu ce sa ne imbracam mai larg sa nu ni se observe sanii, iar acum...
Sfatul unui baiat: nu te mai amagi atat ca nu ai sani mari, mai ales la o varsta cand corpul este intr-o transormarea accelearata! Ne plac fetele indiferent de marimea sanilor, conteaza ce minte ai!
Daca te deranjeaza ce spune lumea, incearca sa ignori, sunt multe persoane care au ajuns la varste mult mai inaintate si nu aveau sani...mare chestie, ce sa-ti povestesc! Omu te place asa cum esti. Daca esti geloasa pe colegele tale, poate ar trebui sa te gandesti ca esti o norocoasa ca ai scapat de anumite greutati -poate doar pentru moment - (la propriu si la figurat).
In cel mai nefericit caz, ia-ti sutien si umple-l cu ceva, sa para ca ai sani! Dar repet, nu trebuie sa fie o rusine ca nu ai sani (mai ales la 13 ani). Am avut colege de facultate care abia aveau si altele cu enormitati de se vaitau ca au!
Si ce.ti trebuie sani mai mari? sunt convinsa ca esti foarte frumoasa cu sani mici... poate o sa.ti creasca dupa ce iti incepi viata sexuala. oricum mie nu-mi plac tipele cu sani "perfecti". incearca totusi pentru linistea ta sa faci exerciti speciala gasesti pe youtube pup
anonim_4396 întreabă: