Poi depinde de tine la care te pricepi mai bine...eu sincer iti spun sa alegi Geografia caci nu e atat de grea ca si istoria.Asta e parerea mea..caci la istorie te poate intreba ceva ce nici dracu` nu va sti.Eu am obtat pe Geografie.Sau daca esti bun la Istorie mergi la Istorie.
Pai faza e ca mie imi sunt OK ambele materii si de-aia nu prea stiu la care sa dau.
Multumesc pentru raspuns.
Eu am dat la geografie, mi s-a parut mult mai simpla "Geografia Romaniei".Dar nici la istorie nu a fost greu, cred ca e vorba de cele 2 razboiae mondiale. DAca iti place mai mult geografia, dai la geografie. Daca nu, dai la istorie.Trebuie sa meditezi putin la aceste chestiuni, nu exista "nu stiu la ce sa dau/sa fac."DEci bafta!
Eu zic sa alegi Istoria, ma rog, eu am poate un avantaj pentru ca retin imediat anii de domnie ...Geografie mi se pare ( cea a Romaniei ) cam ''ciudatica '' Deci eu zic sa alegi Istoria, e mai de apreciat, zic eu.E, poate, mai greuta, dar e foarte frumoasa...
Hei. Presupun ca treci a 8 a. Sora mea la fel si am sfatuit-o sa dea la Geografie. E mult mai usoara decat istoria. Multa bafta si 10 sa iei!
La care te pricepi mai bine, la istorie am dat eu, caci am putut copia. Tine cont ca la istorie e greu ca sunt ani multi si la geografie sunt inaltimi tot la fel succes
cami întreabă:
anonim_4396 întreabă: