Wew foarte intresant...dar ma intreb de ce nu au dat si la noi asta daca e adevarat.
Eu nu cred toate balivernele astea in primul rand se vede clar ca nu are peruca si altele deoarece ultimadata cand s.a tuns si.a vandut parul pe bani sh bani pentru un centru de copii sau ceva d genu si in al doilea rand sunt numai trucajee.ca sunt postate o mie de pose cu jb cand era bebelus :d
NU e o tampenie:-J Fac asa ca sa-l bage in fel si fel de siscutii. Da oricum nu-mi pl de el
Nu imi place Justin Biber, dar totusi nu cred toate prstiile alea de pe net. Daca nu mai are asa multi fani, inventeaza cate o chestie sa fie din nou in centrul atentiei. Fool
Http://www.youtube.com/watch?v=6AUo46pTr5c&feature=related uiita-te aici;)
Postul ala de televiziune e un OTV romanesc condus de un Dan Senzationescu american.
Pfff... eu beam suc si am scuipat p monitor cand am vazut asta. acum m-am convins 100% ca presa scrie tot ce viseaza)
In niciun caz! se vede ca acest videoclip este ireal. Mai ales cu masca aceea...NU
Cu siguranta nu este un mos de 51 de ani. Chiar daca suna ciudat parerea mea este ca clipul e o inscenare si nimic nu e reala, cred ca i-a facut asta cineva ca sa-i fure din popularitate sau ca sa se razbune.