Mai asteapta sa mai treaca timp.In felul asta il vei cunoaste si pe respectiv, si vei vedea daca merita.
Incerca sa bati apropo sa ii spui ca esti mare ca de acum sti sa ai grija de tine etc. nu iti fie frica ( ce se poate intampla) doar nu o sa stea dupa tine sa nu poti sa te vezi cu el... si pana la urma o iubire interzisa e misto devine mai palpitant incerca sa ii spui sa isi reaminteasca cum era si ea la varsta ta
Încearcă să vorbeşti cu ea când e în "toane" mai bune. Explică-i că e un tip de treabă, că vă inţelegeţi, că ţine la tine şi atunci e imposibil să nu fie inţelegătoare
Baftă!
Nu le spune parintilor cel putin deocamdata, iar daca le spui, prezinta-le avantajele pentru care esti cu el. Bafta!
Da.asta depinde de mama ta si de caracterul ei.eu cred ca daca ea tine la tine o sa te inteleaga. orice parinte incearca sa se apropie de copilul lui, cauta momentele alea si incearca sa ii spui, sunt convinsa ca o sa te bata la cap, dar pana la urma o sa inteleaga.ar trebui sa ii povestesti despre relatia ta., despre baiatul cu care esti, ei probabil ii este teama pentru tine si de asta te atentioneaza.ar trebui sa ii spui ca este putin mai mult decat un prieten pentru tine si ca te sprijina si a m d.fiecarui parinte ii este teama sa nu repete copilul greselile lui si fiecare parinte isi doreste sa isi implineasca idealul prin copilul sau...
deci comunicarea este singura solutie.
Paraseste-l si combinate cu mine, eu o voi convinge pe maicata sa ramai cu mine, am vorba dulce si sunt convingator.
Redul întreabă: