anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar nu stiu ce sa fac.Am un prieten de 2 luni.Este primul meu prieten. Tinem foarte mult unul la altul, si este unul dintre acei baieti pe care cu greu ii mai gasesti in ziua de azi...Problema este ca mama nu stie.Si nu stiu cum sa ii spun.Am o relatie destul de buna cu ea..Nu i-am facut niciodata probleme, am incercat sa invat cat mai bine si sa o inteleg de fiecare data.Nah..ea imi bate mereu tot felul de apropouri cum ca nu as avea eu nevoie de un prieten pentru ca baietii din ziua de azi sunt destul de prefacuti si ca sunt prea mica (am 16 ani).Si ii dau dreptate.oarecum.Am observat si stiu ca majoritatea baietilor nu au cine stie ce ganduri "curate" in legatura cu fetele.Mai ales ca parintii mei sunt divortati, ea se bazeaza mereu pe ideea aia ca trebuie sa aiba grija de noi \(mai am o sora) si ii e frica sa nu o luam pe alte cai.Eu intotdeauna am fost o persoana care a fost constienta de toate tentatiile din jur si problemele pe care unii adolescenti le creeaza parintilor lor.Si am spus mereu ca eu nu ii voi face probleme, nu o voi face de ras.In niciun caz.Dar de data asta vreau sa ma inteleaga.Nu stiu cum sa ii spun pentru ca sigur imi va interzice sa-l mai vad si imi va tine si o predica de zile mari.

Răspuns Câştigător
| Andrei233 a răspuns:

Mai asteapta sa mai treaca timp.In felul asta il vei cunoaste si pe respectiv, si vei vedea daca merita.

6 răspunsuri:
| geo1200 a răspuns:

Incerca sa bati apropo sa ii spui ca esti mare ca de acum sti sa ai grija de tine etc. nu iti fie frica ( ce se poate intampla) doar nu o sa stea dupa tine sa nu poti sa te vezi cu el... si pana la urma o iubire interzisa e misto devine mai palpitant big grin incerca sa ii spui sa isi reaminteasca cum era si ea la varsta ta happy

| EricaxD a răspuns:

Încearcă să vorbeşti cu ea când e în "toane" mai bune. Explică-i că e un tip de treabă, că vă inţelegeţi, că ţine la tine şi atunci e imposibil să nu fie inţelegătoare happy
Baftă!

| Dana3333 a răspuns (pentru geo1200):

laughing o sa incerc.

| Elvina a răspuns:

Nu le spune parintilor cel putin deocamdata, iar daca le spui, prezinta-le avantajele pentru care esti cu el. Bafta!

| baf a răspuns:

Da.asta depinde de mama ta si de caracterul ei.eu cred ca daca ea tine la tine o sa te inteleaga. orice parinte incearca sa se apropie de copilul lui, cauta momentele alea si incearca sa ii spui, sunt convinsa ca o sa te bata la cap, dar pana la urma o sa inteleaga.ar trebui sa ii povestesti despre relatia ta., despre baiatul cu care esti, ei probabil ii este teama pentru tine si de asta te atentioneaza.ar trebui sa ii spui ca este putin mai mult decat un prieten pentru tine si ca te sprijina si a m d.fiecarui parinte ii este teama sa nu repete copilul greselile lui si fiecare parinte isi doreste sa isi implineasca idealul prin copilul sau...
deci comunicarea este singura solutie.

| EuFrate a răspuns:

Paraseste-l si combinate cu mine, eu o voi convinge pe maicata sa ramai cu mine, am vorba dulce si sunt convingator.