1.Eu
2.Nu
Aici nu facem trafic de id-uri, tie ti-ar place daca cineva ti-ar pune id-ul pe un site unde sunt peste 2oooo de utilizatori? Cred ca nu. Oricum intra rar pentru ca are multe concerte pe saptamana impreuna cu David Deejay.
bishop
Daaaa sa stii ca omu ala si-a scris id`u pe frunte. Trebuia sa te uiti mai atenta.
Va dau un sfat, de cate ori va intra un id de vedeta in lista cereti web. de acolo va veti da cu seama daca e adevarat sau nu
Eu asa am facut si a zis ca il are( Dony)dar atunci erea la studio si nu avea acolo mai tarziu i-am vazut webcanu
Voi credeti ca Dony va-ar da voua id-ul lui. eu il am de la el, este vecinul meu :X:X ...am fost cu el in vreo 5 turneuri :X:X e foarte de treaba dar nu prea are timp de fani. oricum nu postez id-ul lui ca sar supara si nu cred ca i-ar convenii nimanui sa ii postezi id-ul pe un site...
Il am eu. Id-ul e:donydonici. 1artistmusic. Dar nu prea vorbește cu fanii așa...
Eu il am. E chiar el pentru ca mi-a dat web. Id-ul e donydonici. 1artistmusic. E cel pentru fani, cel personal nu-l stiu...
David_deejay80 este un id fake... daca ii spuneti ca il cunoasteti p david.recunoaste singur ca nu este el
anonim_4396 întreabă: