Daaaa sa stii ca omu ala si-a scris id`u pe frunte. Trebuia sa te uiti mai atenta.
1.Eu
2.Nu
Aici nu facem trafic de id-uri, tie ti-ar place daca cineva ti-ar pune id-ul pe un site unde sunt peste 2oooo de utilizatori? Cred ca nu. Oricum intra rar pentru ca are multe concerte pe saptamana impreuna cu David Deejay.
bishop
David_deejay80 este un id fake... daca ii spuneti ca il cunoasteti p david.recunoaste singur ca nu este el
Voi credeti ca Dony va-ar da voua id-ul lui. eu il am de la el, este vecinul meu :X:X ...am fost cu el in vreo 5 turneuri :X:X e foarte de treaba dar nu prea are timp de fani. oricum nu postez id-ul lui ca sar supara si nu cred ca i-ar convenii nimanui sa ii postezi id-ul pe un site...
Il am eu. Id-ul e:donydonici. 1artistmusic. Dar nu prea vorbește cu fanii așa...
Eu il am. E chiar el pentru ca mi-a dat web. Id-ul e donydonici. 1artistmusic. E cel pentru fani, cel personal nu-l stiu...
Eu asa am facut si a zis ca il are( Dony)dar atunci erea la studio si nu avea acolo mai tarziu i-am vazut webcanu
anonim_4396 întreabă: