| Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ a întrebat:

Cine are id-ul lui Vanessa Hudgens si este ea pe bune, va rog frumos sa mi-l dea! Si daca mai aveti id-ul lui Zac Efron plz sa mi-l dea!

17 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Nu avem acele vedete pe-aici. Daca vrei id-ul lor cere-l lor, nu noua.

Cum mai e si lumea asta! frustrated

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Vanessa_Anne_Hudgens

Zachary_DavidAlexander_Efron

| Pho3nix a răspuns:

Cauta-i pe matrimoniale.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu cred ca ai cum da dai de ele.

| Zâmbărici a răspuns:

Stai ca merg sa o intreb pe bunicameathinking poate ea e fan infocat big grin.
BrBrolling on the floorrolling on the floor
Fata draga...vedetele au id disponibil pentru toti nifomanii de vedete.Intelegi?big grin

| camelia1812 a răspuns:

laughingcica cauta-l pe matrimonialerolling on the floor

nu stiu care e id lorlaughing

dar ii poti cauta pe matrimonialerolling on the floor

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Nimeni nu are id-ul lor, sincer acum cum poti crede ca vdetele s-ar da id-ul personal? imi pare raqu pentru tine, dar nici un fan nu are id-ul lor adevarat.

| adryyy a răspuns:

Eu sunt romanca si m-am mutat in California si ii vad des si pe zac si pe vanessa (zanessa) SI LA un concert de-al lu vanyiam cerut id si mie dat unul vanessa_hudgens_bya dar de alu zac nu am facut rost ink dar a lu V e bun ca am vb odata cu ea dar mai greu ca ink nu stiu prea bine englih

| Cleona a răspuns:

Singura modalitate e sa mergi la concertele lor si sa le ceri id-urile, altfel nu stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu care e id-ul vanessei hudgens pentru ca eu locuiesc in italia si in italia a fost concert HSM si eu am id-ul vanesei dar nu stiu cum ashley intra pe id vanesei marog vreau sa te ajut pe mine ma cunoaste nu bine dar ma cunoaste de ceva timp si ti-l dau dar sa nu in dai la nimeni ca? ca se va supara f rau si sa stii ca mi-a dat si web si am vazut-o marog eu am vazut-o si in realitate si ai sa vezi ca e ea id-ul ei este vanessa_hudgens_bya@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu id ei pe bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui efron e zac_love_vanessa09@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am idul lui vanessa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il am pe al vanessei dar il am pe al lui nick jonas si chiar el esti pentru ca mi+a dat web ca altfel fara web as fi yis ca nu e el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am ce id laughing o prietena de amea il avevea dar nu a vrut sa mi-l de si mie(pe al lui zac)deci habar nu amthinking

| AiDa_5611 a răspuns:

De unde sa stim noi? Suntem rude cu ei? Fata draga, vedetele nu folosesc Yahoo! Messenger(in primul rand) si in al doilea rand nu ti-l dau special pentru. tine. laughing Ce lume nebuna! Sa fim seriosi!

Întrebări similare