Astea 2 is originale
Da, poate te-a iubit candva.[]. si poate nu de mult inca te iubea.[:X]. dar tu pana acum nu ai vrut-o.[]. ai vrut pe altcineva.[]. iar acum cand tu o vrei pe ea.[:X]. nici nu se mai uita in directia ta[]
Niciodata nu vei mai gasi pe cineva ca ea, cineva care sa te faca sa te simti asa cum te facea ea candva, si nicicand nu va mai fi ce-a fost odata, pentru ca tu ai lasat-o sa plece, si nu va mai fi nicicand o alta data; x
Si acum cele copy-paste
T3 uItZi ca FrAiEru`n tReCuT__[ ]__si`ty dAi sEaMa cE`aI pIeRdUt__[]__CaNd Ma vEzY ZaMBiNd fRUmOs__[ :X]__Yty dAi sEamA K eSti PROST__[ ]__ :X:X
Nu Mai Sunt Fetiţa Pe Care O Stiai Mai De Mult, Poate Nu ai Observat, De La Un Timp Am Mai Crescut, Acum Ţipa ca M`ai Pierdut! :-x`
Baga bine la cap si nu uita nici intr-un veac ca eu sunt fetita care ti-a pus capac!
7. As fi vrut sa te pastrez in inima, nu ma meritai iubire uita`ma!;-j
Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea
o vezi? nu e trista, chiar deloc, zambste suav, are privirea de foc. E dulce si o iubesti stii bine, dar ea, deja nu se mai gandeste la tine
#Te dOaRe` cand veZii` ca nu'mi paSaaa. Si iti zIc mereu 'Nu may conTeaZzaa'. Lasa.
Pt tine e doar una! Qm pentru Soare perechea lui e Lunaa`!
Cuvinte frumoase am uitat sa rostim! Ne era parca mai usor sa ne ranim!
Te iubesc si stii Locul meu e LG tine`.
Tu esti` fericirea mea`. j eu zambesc prin tine`
#Nu te Supara daca l'ai vazut Cu vreuna Vreodata. la draq fata u esti cea M'ai Importanta
#Ce`am simtit pentru Tn nu mai Simtzisem vreodata.Era un Sentiment ciudat, dar Incepea sa`mi Plak.
. #º•Tu tzineai Mult la el,. º• Va protejatzi Unul pe altul Dar acum A venit timpul, cand viata iti da Sah`matul. º•
#Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!
#-Nu credeam ca'mi va fi rau.Am fost noi. Acum sunt eu
#-Zi de zi. pas cu pas. te gandesti, ca si el te iubeste, si tu il iubesti.
#-Incepi sa'mi spui:"S'a terminat!", sh acum regreti ca ai plecat.
#Mult prea tarziu sa stergi unde ai scuipat!
#D`abia astept ziua`n care vei veni, plangand la mine spunandu`mi: Iarta-ma! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Eroare Pa!
#Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
#Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor!
#Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui „Pa! Nu uita -- asta e replica mea!
#♥ Se spune ca iubesti o data'n viata, o singura iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despartire?
Uite:
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Era odata o fata oarbasi s-a izolat de toti si toate nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb -"Nu ma pot casatori cu un orb". a spus fata si s-a intors sa plece Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"
Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul
Daca esti multumita te rog sa imi dai o fundita.
Daca ti-au placut altele, ale altcuiva, dai te rog fundita aceluia
Eu ma voi supara doar daca prieteni sa fim nu vei vrea!