Miley Cyrus canta mult mai bine decat Selena Gomez, miley dupa parerea mea e mult mai talentata, chiar are o voce mai buna, cat despre Selena Gomez stiu ca e doar actrita nu si cantareata...miley e mai plina de fite dar are si de ce>>)
Miley e cea mai tare si in plus e talentata si e actrita de mica si cantareata la fel asa ca selena e zero pe langa miley...si oricum...nu are sanse selena...
In plus MILEY CANTA MAI BN muuuuult mai bine dar isi schimba vocea de la un an la altul ...creste si ea ce...se dezvolta asa se zice pe siteurile din U. S. A dar nu cred ca asta singura cauza din care fac haz de necaz astia ca are vocea falsaaaa si canta falsss nue adevarat! X
Daca selena aparea la tv si in presa la fel d multe ori k sh miley at poate era la fel d cunoscuta...eu un anul stiu prea multe dsp ea
dar...am auzit melodi atat de la selena cat sh de la miley(asculta sora ea mai mica...este fan)si eu spun ca fiecare dintre ele are cv...care atrage publicul.parerile sunt impartite...
Selena logic... voi ati auzit-o macar pe Sel cantand live? Poi nu prea cred.Incetati cu Miley ca o sa fac infarct daca mai aud de ea
Pai cred ca Miley Cyrus...Selena nu mi se pare ca are o voce minunata dar este foarte frumoasa...
Miley Cyrus.
Selena gomez e o intepata si o enervanta
Face mereu pe sefa si se da grozava
Si plus de asta, eu o ador pe Miley Cyrus
Miley e plina de fite, dar stie ea de ce
Sunt de acord cu bluesky... pana la urma Selena Gomez e mic copil fata de Miley
Doamne mor, miley este o pustoaica plina de fite, dar nu vad de ce ca a avut noroc pentru ca a fost inzestrata cu tupeu si voce?
Mie imi place mai mult Miley pentru ca ea canta mai bine ca Selena dar si de Selena imi place ca actrita dar Miley e mai plina de viata si mai draguta.
Dupa pererea mea MILEY. Nu sunt fan al niciuneia, dar totusi imi place cum canta Miley mai mult decat Selena.
Nu le pot compara, Miley este in primul rand cantareata si actrita mai nou... iar Selena este actrita si printre astea ea mai si canta mai ales pentru filmul in care joaca asa ca nu le pot compara dupa mine ambele sunt la fel de talentate si fiecare are farmecu ei!