O schema surprinzatoare arata ca Romania este cea care va castiga concursul in acest an.
In ultimii ani, pozitia de intrare in concurs a Romaniei a reprezentat pozitia piesei castigatoare din anul urmator.
Daca in 2009, Elena a intrat cu numarul 22 in concurs, in 2010 casigatoarea Lena din Germania a intrat cu numarul 22 in concurs.
Daca in 2010, reprezentanta Romaniei Paula Seling a intrat cu numarul 19 in concurs, in 2011 castigatoarea din Azerbaijan a intrat cu acelasi numar.
In 2011 am participat cu trupa Hotel care a intrat a 17-a in concurs, pozitie castigatoare in 2012 pentru Loreen.
Partea fericita pentru noi este ca in 2012 numarul nostru de intrare in concurs a fost... exact acelasi care este si in 2013 - 14.
Astfel, avem toate sansele sa castigam concursul in acest an.
PS : Ar fi prea tare
Sau norvegia oricum o melodie interesanta. eu tin cu cezar, the voice, of course!
Mi-e greu sa spun cam cine ar castiga dar intre noi fie vorba...sa castige cel mai bun
Da' s-ar putea! mai ales ca toata lumea (deci m-am uitat pe apraoe toate site urile) numai de noi vorbeste.
facem eurovisionul 2014 pe national arena ))))))))
Summerwine, de ar fi sa fie sa castigam, noi cred ca bagam toate fondurile primite sa facem loc unde sa tinem Eurovisionul, in loc sa ii folosim pentru organizarea lui.
))))))) si il prezinta cezar si fuego (ca seamana astia doi, daca te uiti mai atent)
Numa sa nu fie ceva la mijloc gen : Anglia => Bonnie Tyler; foarte cunoscuta => Germania => Cascada. mdaa
Da,stiiiu, dar no sa fie asa anul asta o sa tina cu noi. o sa castigam simt asta in aer drakula is back, and he will win!
Twister09 întreabă: