| Th3eo a întrebat:

Cine e de acord cu mine ca utilizatorul TPU @DisneyIsDaTheBest este cea mai proasta fata de pe TPU?

Răspuns Câştigător
| DennK a răspuns:

Ahhhh... o urasc si eu

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ma duc sa ma imbat.Nu m-a nominalizat niciun anonim pierdut in drumul spre logare.Gatalaughing

| Razvan a răspuns:

@JustLoOkingArOund
Nu accept nominalizari de la prieteni declaratishame on you

| pwp a răspuns:

Mie imi place de ea! da raspunsuri si pune intrebari amuzante!

| Th3eo explică:

Am pus o intrebare... vreau sa aflu parerea celorlalti despre ea. daca am ceva sa ii zic ii zic ei.

| Th3eo explică:

๓เгยภאк24 nu am mai multe conturi. si multe perdoane mi-au zis ca le trimite masaje si le spune ca sunt cur*e(scuze de limbaj) si nu am multe puncte pentru ca am acest cont de 2 saptamani, cred. nici nu mai siu

| Th3eo explică:

Am acest cont de pe 6 septembrietongue

| Th3eo explică:

๓เгยภאк24 si sa iti spun de ce o consider proasta: in primul rand daca iti place twilight se ia de tine si iti zice ca esti idioat, ca nu stii ce e frumos etc. in al doilea rand daca te iei de adorata ei Miley cyrus te injura.

| Th3eo explică:

DisneyIsDaTheBest pacat ca nu poti sa imi tragi unalaughinglaughing

| Th3eo explică:

DisneyIsDaTheBest a da? sincer nu se vedelaughing

| anss23 a răspuns:

Cred ca madalina1, elasexygagica si JustLoOkingAround sunt si mai si.rolling on the floor)))))

| winchesters a răspuns:

Hmmm`...si eu m`am certat cu ea.las`o e inofensiva.asta e pana la urma fiecare cu gusturile lui. Ce sa-i fac eu ei dk uraste Twilight`ul.

Răspuns utilizator avertizat
| VIPER a răspuns:

Da teo sunt de acrord cu tine :X:X:X:X:X. funda?

| VIPER a răspuns:

Theo eu te inteleg.doar ca eu am de aface cu 4 nu cu 1

| ChibiRose a răspuns:

Daca esti suparata pe un utilizator asta nu inseamna ca trebuie sa il jignesti. Ar trebui sa lasam cuvintele urate pe seama celor mai putin inteligenti. Fiecare are o parere mai buna sau mai proasta despre cineva, dar e doar a lui.Nu te astepti ca ea sa vada cum utilizatorii ti-au raspuns:"Daaa, e asa proastaaa.", nu-i asa?

| ChibiRose a răspuns:

+Tu observi ca este in primii 500 utilizatori si tu nici pe aproape? Ti-ai facut acest cont doar ca sa o jignesti pentru ca ti-o fi raspuns ceva ce nu ti-a convenit pe vreun alt cont?

| ChibiRose a răspuns:

Tocmai am citit Amurglaughing. Deh fiecare are opinii dar si ea greseste daca face ce spui tu.

| ChibiRose a răspuns:

Muahahahaha la ce s-a ajuns!laughingSunteti de coma mai fetelor!laughing

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Gata! Bai tu cred ca esti cea mai proasta nu ea!