anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine e de acord cu mine ca viata e rea si te pune muuuuult la incercare!?

10 răspunsuri:
| MarYan00 a răspuns:

Eu nu sunt:p
viata e cum vrei u sa fiewinking
la mine spre exemplu e buna...cand ma mai pune la incercare: zambesc, caut rezolvari si trec mai departe :p

ceau happy

| anca29 a răspuns:

Viata ofera ce tu dai

| ChristinaGM a răspuns (pentru MarYan00):

Poate unii nu sunt incercati destul daca ai fi trecut prin ce am trecut eu nu ai mai putea zambi vreodata offff crying( imi urasc viata

| Iulia26 a răspuns:

Intr-adevar, viata e rea. Dar stii si tu, ce nu te omoara te face mai puternichappy

| MarYan00 a răspuns (pentru ChristinaGM):

Stai ok..am patit si eu...nu ma suportam pe mine, pe cei din jur, NIMiC!
pana cand mi-am schimbat atitudinea si gandirea. apoi pac pac totul s-a schimbatwinking

try it :p

| ChristinaGM a răspuns (pentru anca29):

Nu e adevarat

| anca29 a răspuns (pentru ChristinaGM):

Lupta. nu fii pesimista

| ChristinaGM a răspuns (pentru MarYan00):

Asta e? Stai sa vezi la mine ce viata! Mai intai cand eram in cl a patra mama sa inbolnavit de cancer coluterin(sora mea mergea de la amiaza pana seara la scoala tata de dimineata pana seara la lucru si eu stateam o zi singura trebuia sa fac toate treburile) dupa nu de mult mia ars casa am ramas doar cu un catel si hainele dupa mine atat nimic mai mult iar acu soarmea(16 ani) a ramas gravida(anturajul) si mama a aflat si acum a fugit de acasa(si a mai fugit mai demult si a cautato cu politia )si acu nu mai au degand sa o caute (sunt pe cale sa raman singura la parinti) Asta e viata grea!

| MarYan00 a răspuns (pentru ChristinaGM):

Wtf :O
... chiar ca... i`m sorry for yousad
BUT
NU E VINA TA!, intelegi? u nu trebuie sa-ti distrugi viata... incearca sa nu temai gandesti la trecut, chiar daca e greu...si iti sugerez sa mergi la un psiholog! :p

| mada1820 a răspuns:

Viata este destul de rea si grea dar nu trebuie sa o urasti, pentru ca atunci cand te astepti mai putin atunci apare o raza de lumina in viata ta.