| Patricia_6985 a întrebat:

Cine e mai super Miley Cyrus sau Selena >Gomez?

15 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Cine is astea?

| Destinee a răspuns:

Mie personal imi place mai mult Miley! chiar aseara am vazut The Last Song si pur si simplu am ramas uimita! e o actrita si cantareata foarte buna.
dar si Sel face o treaba minunata.

| Joannaa a răspuns:

Eu zic ca Selena Gomezlove struck

| Ded a răspuns:

Miley dar selena e mai frumoasa:*

| Valisha18 a răspuns:

Eu zic ca Selena Gomez, deoarece canta bine si arata bine. Miley Cyrus a intrat in industria muzicii doar pentru ca tatal ei este renumit, si in plus, incearca sa adopte un stil Lady Gaga care nu-i iese deloc!

| Alllllexandra a răspuns:

Selena Gomez deoarece Miley Cyrus a devenit o drogata si se stramba oribil!laughing

| anonima122 a răspuns:

Selena Gomez

| AyLLin a răspuns:

Selena desigur.

| AlynaC a răspuns:

Mie una imi place mai mult de Selena...e mai cuminte.

| iStarry a răspuns:

Fiecare cu parerile lui...dar eu cred ca selena pentru ca ea a mai ramas o disney star iar miley a luat-o pe aratura in ultima vreme

| Yoana a răspuns:

Miley Cryus.

| Yoana a răspuns:

Cyrus* scuze

| WTFuck a răspuns:

Niciuna amandoua sunt ...total se copie una pe cealalta ca ...mai degrama Selena asta o copie pe Miley dar amandoua din partea mea 0 cu o muzica de straight face laughing (e doar parerea mea nu trebuie sa o comentati neaparat sa sa incepeti cu injuraturi mi-am exprimat punctul de vedere okstraight face)

| Scliparici a răspuns:

Mie inainte imi placea foarte mult de Miley dar de cand a devenit o drogata si o betivanca... nu imi mai place. Acum o prefer mult pe Selena e o fata frumoasa si super ok si e si cuminte. Dar sincer nu imi place ca iese cu ratatu ala de Justin

| pusik a răspuns:

Toate vedetele sunt super, depinde ce crede fiecare, ca de exemplu mie nu imi place justin bieber dar poate tie iti place.Deci fiecare crede ce vrea. Funda?

Întrebări similare