Fat Frumos era Jean de la Craiova in poveste,canta manele la nunti pe bani, si femeile cadeau la picioarele lui. Era fiul lui Carmen Serban si a lui Nicolae Guta. Ileana Cosanzeana era fata lui Guta din relatia trecuta cu o tiganca din Chitila, sector 2. Alba ca Zapada era o panarama care a facut 7 pitici, nu se cunosc parintii, si nici tatal celor 7 pitici.Frumoasa adormita, era fiica Cenuseresei, facuta cu Bestia.Frumoasa ca ea, dar adormita ca Bestia. Scufita Rosie era fiica lui Ferrari Enzo, s-a combinat cu un Lamborghini LP 640 si o iesit ea.Din pacate,tatal,Lamborghini a murit pe autostrada Bucuresti-Pitesti din cauza unui canal neacoperit Iar Ferarri s-a sinucis dandu-si foc, asa a ajuns Scufita in grija bunicii, si s-a scris povestea.
E totul in regula cu tine? nu de alta dar imi fac griji pentru tine
Nu te ingrijora.Dar la ce tampenii vezi in ziua de azi,ce scriu pe la BAC astia, ce te mai mira inca unul cu asemenea avioane? Ai intrebat, ti s-a raspuns in varianta moderna
Greseala mea. trebuia sa specific "varianta clasic" LOL
Mno,pai asa zi si tu.Amu prea tarziu, mi s-a infiripat in minte neuronul secolului 21 Pare rau.
Si mie imi pare rau