Bella este inca o sirena H2O, iar in episod Emma este plecata impreuna cu familia ei in jurul lumii.Bella era sirena inca de la 9 ani.Charlotte nu mai este nici ea, iar in locul lui Ash acum este un tip foarte aratos pe nume Will.Acesta a reusit sa ajunga pe Insula Macco, si acolo s-au inatmplat lucruri nemaipomenite:apa l-a atacat, si asa s-a intamplat si cu Ricky, si cu Cleo! Oare sa fie Will baiatul cel nou care va descoperi secretul H2O? Urmareste in continuare episoadele pentru a afla mai multe!
Asa...bella din cate stiu eu ee sirena de la 9 ani ia a descoperit ca e sirena din indea si a auzit si de celelande sirene adica emma cleo si rikki si a sa hotarat sa mearga la ele an anglia si emma se plimba cu parinti ei prin excursi si ele se schimb o data vine emma si o data bella. astea eee tot
Daca a murit nu stiu dar Bella e alta sirena care o inlocuieste pe Emma si in realitate o cheama Indiana Evans. Iar cea care o insulta pe Bella din twilight ca o aseamana cu proasta de charlote e la fel ca charlotte. o pro...
:]]
Doamne.
Ema, nu se roga, nu are copii, nu e in nici o vacanta :]]
pffff ~!
este in Los Angeles pentru filmarile unui film"The Messengers"
filmul are vre'o 1O parti si au fost facute de abia 2 //
Ema se va intoarce sa joace in h2o daca va mai fidifuzat cand va termina ea filmul"the Messengers"
"The Messengers" este un film :-sS super de groaza ~!
Terminati cu porcariile ca a murit.
Stati linistita. nu a murit nmn >:p
Bella e o sirena de cand avea ia 9 ani emea e plecata in jurul lumii cu familia ei will a sescoperit secretu el primul apa a atacato pe riki si cleo sa aruncat in apa si apoi sa aruncat si bella si au salvato pe riki bella sa imprietenit cu will si bela o locuiaza pe ema o sa aflati mai multe in continuare
anonim_4396 întreabă: