A fost ajutat de albina care s-a asezat pe mana fetei pe care trebuia sa o aleaga Harap Alb. fundita? :*
Harap alb a fost ajutat de albina care sa asezat pe mana fetei care trebuia sa o aleaga Harap alb. sper ca te-am ajutat. fundita?
Treci a VII-a si trebuie sa faci caietul de vacanta, nu?
Eu l-am imprumutat de la o colega, am stat aseara de la 7 la 11 jumatate si azi inca vreo 3 ore si l-am terminat.
Succes! Sper sa-l faci mai bine decat mine.
Bafta.
Cu ajutorul albinei. Ea a venit si le-a bazait pe amandoua, iar cea care i-a ferit de albina, aceea era fata cea adevarata.
Ce tare si eu am nevoie de acelasi caitet si abia am facut compunerea aia de trei pagini cu frati si surori
Cand a fost pus in fata provocarii de catre imparat sia adus aminte de aripa de albina, a scos-o din buzunar si i-a dat foc cu o bucatica de iasca aprinsa...peste cateva clipe a apurut si craiasa albinelor i-a spus toata istoria iar apoi harap alb a intrat in camera unde se alflau printesele craiasa albinelor l-a sfatuit sa aleaga printesa care se va feri de ea si se va acoperi cu naframa sper ca ti-am fost de ajutor:X
De fapt trec intra 8 a si nu stiu care e adev rasp... deci ce sa fac? am nev de rasp
anonim_4396 întreabă:
GligoreMihai întreabă: