-Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti o tarfa`[♥
-Vrei sange, na sange! Sh priveste`tsi sufletul cum plange ca ai distrus prietenia n0astra, ceea c` trebuia s` fie sfant, Fat0
-Si nimiC nu se compoara cu vremea cand statea la sCara mancam din aceiaSi punga de pufuleti. si fumam aceiasi tigara :!
-Esti fitioasa? Atunci du-te la dr.cu. Poate el iti accepta fitele, eu nu ti le accept.
-Uita.te si baga.ti unghia in gat
-Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta
-Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza.Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.
-mori dupa ea,are... are cu ce,are dintre toate fetele,are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
-Dar n-are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X
-Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare
:X:X""
-Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
-Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci`. tu ma respecti pe mine
. si eu din respect ma pisJ ` pe tinee.; x
-Iubeste`o numi pasaa... Pastreaz-o` de tot`. iar pe minee ca`ndd ma privestii` sa te lingii pe bot`
-Poate nu sunt o prietena buna, dar sunt o dusmanca PERFECTA!
-Sa nascut pentru tine, si acum sta cu minelaughing, daca iubitul ma inseala si tot la mine se intoarce, inseamna ca eu raman pe viata si u o zdreanta
-Sunt fitoasa :X! nu-ti convine?. Zi.i la Mata nu.mi zii mie
!
Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum.sunt reteaua tinereti.dar si fiica frumuseti.sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan' la moarte.indrgita si stilata. ASTAI FATA ADEVARATA.
Sper sa-ti ajute! :*
Deci e greu era o emisiune tv si puteai sa te inspiri da nu mai stiu cum i zicea ma juti cu oo intrebare ce sa imbrac la poza de grup cu profi clasa 8
nu stiu punemi te rog mai multe siteuri sau zimii ceva combinatii :*mersi
diana_5715 întreabă: