Simt ce simti si tu! Sunt acasa plictisita in fata pc-ului si a televizorului.Cred ca suntem gemene Incearca sa mai acumulezi niste raspnusueri castigatoare.Asa fac eu.Acum n-am ce mai face.peste 1 ora pleaca si familia mea deci voi ramane singura. Uite my id sa vb: byby_myny@yahoo.com
Pupic
Pastele se petrece in familie, cu parinti, bunici, frati. La padure mergeti intr-o zi mai putin importanta, nu intr-o zi atat de sfanta in care ar trebui sa impartasiti o mare bucurie cu cei mai apropiati. Eu imi petrec Pastele cu sotul meu si familia noastra si ma simt foarte fericita de asta.
Înseamnă că nu prea sunt prietenii tăi, sau nu sunt prea apropiați...nu ești cu părinții? Faceți o plimbare, vorbiți, vizionați ceva, un film. O zi faină!
Asa is si eu. Nu-ti fa griji mai sunt 3 zile si incepe scoala :-&. Lasa calcu si tv ' ul si fa ce iti place. Vei vedea ca unele momente de singurztate vor fi de folos sa te gandesti la ce vrei tu si sa-ti pui in minte proverbul "Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste". Daca sar fi gandit la tine te-ar fi luat cu ei sau macar unul care a ramas sa te scoata la un suc sau sa faca altceva pentru tine. De ex prietena mea a vrut sa ma ia in vacanta de vara cu ea la mare dar nu ma lasa maicamea. Ea s-a gandit si a facut un gest foarte frumos dar nu pot merge cu ea. Incearca sa desenezi (schitezi) ceva. Plimbate cu rolele sau cu bicicleta. Citeste o carte interesanta sau vorbeste cu o persoana de incredere si spune-i ce simti, ce te doare, ce te deranjeaza. Poate ca daca iti exprimi sentimentele te vei simtii mai bine. Incearca si uita de ei. Succes. Te papa ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ai putea sa te uiti la un serial care sa te captiveze, incearca Chuck sau Prison Break.
Cu familia de ex?
sau. du-te p`afara cu alti prieteni ca sunt sigur ca ai destui .
culcate.mai stai pe mess mai vb. youtube.tv. altceva nu prea mai ai ce face ^^ doar faci ca timpul sa treaca mai repede ...
App: pe hbo e hellboy daca te ajuta cu ceva xD bafta :* ciuss :X