Uite aici
http://www.price.ro/......247265.htm
Daca nu folosesti PC la munca, iti recomand calduros un Windows 7 Piratat, nu de alta dar 1000ron sunt totusi niste bani :)
Http://www.shopmania.ro/magazin~online-sisteme-de-operare.html
uite aici... dar mai bine as zice sa vorbesti cu cineva care se pricepe si sa ti'l pirateza adica... falsificat dar sa nu iti dea errori. E mai bine aici pentru ca daca te uiti preturile sunt in jur de 400-500 de lei deci nu e chiar ff ieftin si nu e bun pentru un PC pe care sa fie puse jocuri sau mai stiu eu ce.
Sper ca te'am ajuta. By3
Depinde care versiune:
Windows 7 Home Premium: de la 439 RON
Windows 7 Professional: de la 569, 89 RON
Windows 7 Ultimate: de la 767, 96 RON
-sau mai exista inca o varianta...iti downloadezi de pe net Windows7 piratat pe care il foloseste marea majoritate!
-sper sa te fi ajutat!-
Bafta!
Sa stii ca e cam 100 lei aproximativ dar nu este prea bun caci am si eu si merge foarte greu si sa stii ca este tot mai bun un XP decat windows 7 asta merge greu si nu-i asa de bun si te sfatuiesc sa iei un XP caci daca iei un windows7 vei regreta pe urma cand vei vedea cum functioneaza. plz funda
Ma merita sa iti cumperi un calculator windows7, eu mi-am cumparat si am dat 18 mil pe el cu de toate 400gb in D, C 3GhZ
Si mi-a dat si ecran si maus etc...deci merita du-te la domo sau la real ii mai bine la real
Vreau sa cumpar urgent windows 7 ca-mi place multi vreau sa fiu corezpunzator conform legilor in vigoare