| Selyylove a întrebat:

Cine vrea hi-ul si id-ul official al selenei gomez? Eu il am! Si sunt selena gomez!

78 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Invata sa scrii Seleno, nu stiam ca vobesti romana, pe deasupra esti si analfabeta, ne crezi prosti, cine crezi ca te va crede?laughing Vai de creierasu ala a tau, la nimic bun nu te duce!

| dianarockstar42_8784 a răspuns:

Cum dracu esti selena gomez
wtf
aia nu vb romanahee hee
daca tu esti selena gomez
eu sunt justin bieberwinking

| Blue_2059 a răspuns:

DAAAAA!
Si eu sunt Hanna Montana!
Selena nu vorbeste româna, scumpo!
Nu te mai dat drept altcineva!
Bye!

| anonimaa a răspuns:

Da da si eu sunt Britney Spearsrolling on the floor lasa mistourile si daca ai fi mai desteapta ai sti ca selena gomez nu vorbeste romanawinking

| T30D0RA a răspuns:

@Oana, tu crezi ca Selena asta e mai analfabeta decat tine? Tu o intreci! laughing

| JustMe a răspuns:

Oooo Selena ma bucur de cunostinta, e o mare onoare sa te cunosclaughing))
App, cand ai invatat sa vorbesti romana?thinking

| deea4u a răspuns:

Da si marmota invelea ciocolata in staniollaughing
fetitzo crezi ca noi ne-am nascut ieri?rolling on the floor
in primiul rand mai invata si tu sa scrii iar in aldoilea foloseste-ti creierasul.(daca ai asa ceva)hee heela lucruri bune...

hai pa!

| Special_girl a răspuns:

Daca tu esti Selena eu sunt regina Angliei(da imi place ca esti glumeata)

A, si inca ceva, am si eu id-ul ei oficial lasa.prostiile@yahoo.com

| Firefly a răspuns:

Buna, Selena! Eu sunt Michael Jackson

| andrulina a răspuns:

Si eu sunt Demi Lovatorolling on the floor

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Cine naiba e Selena Gomez?

| paramore a răspuns:

Vai tu, ce bine ca am dat de tine, vroiam sa iti zic ca esti nasoala raulaughingnu-mi trebuie id tau, csf cu eloh go on

| madaluhsha a răspuns:

Hey in primul rand cum au spus toti Selena Gomez nu stie romana, in al doilea rand ne crezi prosti, in al treilea rand viseaza in continuare. Totusi daca o iubesti chiar asa de mult incearca sa devi o vedeta ca ea. Sper intr-o zi totusi sa ajungi ca ea.bye, succes in viatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar eu sunt Miley Cyrus... draga Selyylove, crezi ca poti sa pacalesti un copil de 5 ani... da noi nu avem atat fata draga.Si mie imi place Selena si ALTELE; dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma dau drep ele, cred ca nu esti intreaga la minte daca te dai drept altcineva!

| marrr a răspuns:

OMG SelenaaA! Eu sunt Miley!happy ma bucur sa te cunosc, selena.

| Anileda a răspuns:

Da si eu sunt Miss Universs ma credeti nu?

| Pupily92 a răspuns:

Da` stiu! te-am vazut maine la 7 fara 8 jumate, la radio...
Olla amigos! Yo soy Belinda Peregrin. Emocionado por el conocimiento. Deja ahora, debo preparar. Yo tiro para finales Camelionii. Hable con nosotros. Besos.

| Xonia a răspuns:

Incanta de cunostintalaughing
Hannah Montana aicilaughing

| Marya_1984 a răspuns:

E si ea un biet copil frustrat, scuzati-o... laughing.

| laurika15 a răspuns:

Eu sunt Ashley Tisdale. Ce faci Selenalaughing)rolling on the floor)

Nimeni nu crede porcarii din astea, si eu am un id cu justin bieber, da nu cred ca e elhappy.

| ριтʏcнα a răspuns:

Iubitica mea, nu o sa te injur, nu nimic ca uni. am sa-ti spun un lucrusor marunt."Selena Gomez nu vorbeste romana". atat. daca tu esti un fan de-al ei, poti pune intrebari gen"cine are hi5 in care sunt postate poze cu selena?"atat. 1 la mana selena nu are "hi-ul"(id-ul se scrie) 2 si daca ar avea asa ceva nu l-ar da pentru ca sunt ff multi fani.atat.si da, si eu sunt un fan de-al ei.chiar mi-am facut si un hi5 unde am pus poze cu ea. dar la nume nu am pus selena gomez, atat. good-bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa... in caz ca nu ai observat, afara e ziua si ceasul e aproape 13. Ar fi trebuit sa te trezesti pana la ora asta! Apropo, si eu am visat azi-noapte ca sunt Elena Udrea. Termina cu visele, fetito, ca vei face o obsesie cu asta si va rade toata scoala de tine.( daca nu ai facut deja). Si 1 aprilie a trecut de luni bune, nu mai e sezonul pacalelilor (in caz ca asta ai vrut sa faci). Vezi-ti de treaba si revino pe site-ul asta cand vei avea intrebari stupide intr-o masura mai micalaughing

| Mirii (:. a răspuns:

Papusho :*. Cati ani ai? 10? Incat sa crezi ca Selena stie romana?:o. Ooo da oh go on. Du-te si jo0acate nu face glume oh go on.Cu noi nu tine :*. Sau daca nu facem asa. Eu sunt Vanessa Hudgens happy.

| Pupily92 a răspuns:

Hmmm... cei de mai sus.trezirea! chiar daca selena nu ar stii romana, pe internet sunt sute de site-uri cu dictionare, translator, traduceri...

| BlackRainbow a răspuns:

Aaaa Selena rolling on the floor Buna! Eu sunt Avril Lavigne rolling on the floor)

Du`te mai de aici ca nu ne-am nascut ieri laughing)

| PunkyA a răspuns:

Si eu sunt Hayley Williams...sau Taylor Momsen...nu mai stiu sigur!

| razvanell a răspuns:

Salut! Robi putrezitu ma numesc rolling on the floor)

| JustMeFlory a răspuns:

Eu sunt Jennifer Lopez atunci!winking Ce glumeoh go on

| gabriela007 a răspuns:

Hai ca-i tare faza oh go onoh go on. Nimeni de aici nu crede, si nici nu o va face, fetito.