Buna, Selena! Sunt printesa Diana, incantata! Si cand ai invatat egleza, ca tu stii doar English si Spanish? Si te cheama Selyylove, buna Selyy!
Eu sunt mai tare sunt si mort si viu adica Michael Jackson si Justin Bieber.
Nu ma deranjeaza glumele de genul asta, conteaza ca a facut o conversatie. Poate ca nu a stiut ce sa mai zica.
Pls scuzati-o.
Mai incearca si altadata!
Buna, Selena, nu stiam ca sti romana, ce informata esti! si hi5 se scrie "hi" pentru ca nu stiam?
Dragutzo! Foloseste-ti imaginatia pe ceva mai...inteligent.Nu mai avem 2 ani sa mai credem prostiile astea. Aaa... scuze! In desene da, Selena gomez vorbeste romana dar in realitate nu(in caz ca nu stiai!)
))) aha bine! eu sunt demi lovato! ce faci sis?
selena nu vorbeste romana draguto
si nu spune ca ai tradus cu google traducere pentru ca nu traduce asa de bine
asa ca... FAIL!
Ce copiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doamne! te astepti sa credem
hai papapapapapapapapapapapa
Citi ani ai? TPU s-a imbogatit cu copilasi de 10 ani? Imi pare rau sa te dezamagesc dar Selena nu stie romina.Nu ca e prosta dar nu are nevoie de asa ceva.Inainte de scrie gandeste-te!
=)):))vai draga selena!
de cand stii romana?:))):))si sa stii ca am si eu hi5-ul oficial al selenei Gomez!:
http://du-te-la-doctor-ca-ai-probleme-grave.hi5.com
Mamaaa nu pot sa cred :O
esti selena?
mamaaaa
eu sunt stefania din oraselul lenes ))
am 13 ani
tu cati ani ai?
7?
FATO NIMENI NU TE CREDE! Mai inceteaza odata ca ma faci sa rad cu lacrimi
Serbus sunt demi lovato...
hai sa te injur kata' ca daca nu mai suntem prietene...
stai ba nu sunt miley cyrus...
serbus fata ce faci?
ma is ashley tisdale...
sal
ba nu is vanessa hudnges...
ba is bridjid mendler
nu mai stiu nici eu cine is
am ras cu lacrimi
copilo catzi ani ai?
iertatio pe biata copila nu stia ce zice
era intr-un moment de confuzie
domne fereste! ce onoare sa te avem printre noi selena du-te si spanz*****! vai si amar de tine
Fiint-o am niste chestii de spus 1.invata sa scrii selly nici decum selyy 2.selly nu vb romana si 3.nici nu o imiti bine asa ca daca u esti selena inseamna ca eu sunt rihanna si nici pe rihanna nu o admir cat o admir pe selena asa ca macar dracul de vb si u engleza sau daca nu stiai so inventat vocabularu eu cred ca u esti blonda
PrintiCristina întreabă:
RenyRenataReni întreabă: