Buna! Cum sa te sinucizi din cauza parintilor! Ei ti-au dat viata si for ce e mai bun pentru tine. Asa ca nu mai umple TPU de intrebari stupide si sinucide-te daca asta vrei ( daca te siucizi ajungi in iad ). Pa
Nu vreau sa ma omor din cauza parintilor doamne fereste dar nu stiam ce intrebare sa mai pun
Cine nu? Glumeam ma stati linistiti.E cea mai mare idiotenie pe care am citit-o pe site-ul asta.
E na? dar stii ca oricare ar fi conflictul cu parintii cam in 99% din cazuri ei au dreptate? probabil vrei sa faci o prostie si ei nu te lasa...inseamna ca ai pariti carora le pasa de tine si tu le scoti peri albi cu gandurile tale sinucigase! RUSINE!
Doamne fereste!
Eu niciodata,imi iubesc parintii!
Ar trebui sa renunti la acest gand si sa incerci sa vorbesti cu parintii tai! E foarte important, sunt sigura ca te vor intelege daca vorbiti sinceri
Si inca odata, renunta la acest gand! Nu merita si e o prostie ceea ce vrei sa faci.
Omg! Ce-ti veni omule? Nu spun ca sunt eu nu stiu ce bisericoasa, dar sa-ti iei viata e intr-adevar un pacat si mai ales cu motivul asta...
POTOLEA. chiar asa vrei sa.ti chinui parintii? nu te gandesti cat ar suferi din cauza asta?! sau viata ta e bazata numai pe parinti? ai pe putin 3 motive pentru care nu merita sa te sinucizi :
1. prietenii.
2. iubitul / iubita
3. viitorul. ai o viata inainte.
probleme cu parintii vin si pleaca, dar viata PLEACA. si nu se mai intoarce (:. Think positive!
ceauu. :*