Nu exista cod de bani la gta vice citi
Stii cum castigi bani? Asculta la mine cu metoda asta am facut eu 8000 de bani intr-o ora.Deci mergi in cealalta parte a orasului si faci pe taximetristul daca ai 5 clienti facut primestii bonus 500 $ daca ai 10 clienti facuti(adica dusi la destinatie)primesti 1000$ daca ai 15 clienti facuti primesti 1500$ si tot asa mai departe....crede-ma merita
Cel mai simplu mod de a face bani (si eficient, normal): incepi sa gonesti infractori apasand intr-o masina de politie Caps Lock, meri cu masina la garaju din casa ta o lesi in garaj, iesi, scrii bigbang, intri inapoi in masina, iar iesi iar scrii, iar intri si tot asa...eu am facut vreo 3 milioane asa...
Hesoyam ii la gta san andreas nu lagta vice city desteptovici!
Parola sa poti sa mergi pe apa cu masina (in GTA Vice City) este seaways
La gta vice city nu exista coduri de bani da la gta san andreas exista hesoyam
Nu stiu cum faci sa-ti apara barca sau elicopter imi da si mie cine-va un raspuns? dar cat se poate de repede va rog frumos...(.)
Iti dau un sfat: Du-te la magazinul de unelte iar tine pistolul in fata vanzatorului (nu il impusca) ATENTIE! Te va urmari politia!
Cred ca esti in faza jocului unde nu iti mai da misiuni...stii doar ca daca nu iti mai da misiuni trebuie sa cumperi toate proprietatile si cred ca de aceea ai nevoie de cod de bani.In gta vice city nu exista dar iti pot zice o smecherie sa faci bani, fii atent.Trebuie sa ai 500000$ sa poti cumpara compania de masini.Acolo jos la garajele acelea ai niste curse de facut. Faci cea mai lunga cursa cea de 100000$daca ai acesti bani poti participa la cursa. Dupa ce da startul cursei si ei fug tu iesi repede din masina te dai mai incolo si scrii bigbang. Dupa nu o sa mai te intreci cu nici o masina.Iti iei alta masina poti scrie gettherefast si treci linistit prin puncte. Poti scrie onspeed sa mergi mai repede. Dupa ce termini cursa vei primi 400000$. Sperca te-am ajutat
Nue xista nici un cod pentru bani Gta vice city! Am trei metode pentru a face bani: 1. Te duci la mall, faci parola fannymagnet(parola sa te urmareasca fetele), intri in mall, faci parola nuttertools(parola pentru cele mai bune arme), alegi a doua armasi cand vezi un grup mai mare de oameni te duci sa ii impusti pe toti si pentru a scapa de politie faci parola leavemealone iar apoi iei toti banii. 2. Poti face o slujba de exemplu:Taximetrist(iei un taxi), masina de salvare(iei oamenii accidentati si ii duci la spital), iei masina politiei(prinzi oamenii din unele masinii-cea mai buna metoda e sa il blochezi apoi iei a doua arma de la parola nuttertools(bazuka)si tragi in masina pana cand explodeaza). Daca alegi una dintre aceste masini apasa pe butonul,, Caps Lock'' si vei putea face slujba.3.Iei o motocilceta foarte buna si sari pe rampe (trebuie sa mergi foarte repede sa faci o saritura mare).
Eu am incercat aceste metode si am putut sa-mi iau orice locuinta (pe 1 si pe 3 le-am inventat).
Nu exista niciun cod de bani pentru Gta Vice City! Dar am 3 metode prin care poti face bani:
1.Te duci la mall,faci parola fanny magnet(sa te urmareasca fetele),intri in mall, faci parola nuttertools(cele mai bune arme), alegi a doua arma, cand vezi un grup mai mare de oameni ii impusti pe toti din jurul tau, sigur te v-a urmari politia, faci parola leavemealone si dupa ce ai facut-o iei toti banii.
2. Faci o slujba alegand o masina dintre urmatoarele:masina de politie(urmaresti cu masina de politie unele masini si cel mai bine e sa il blochezi iar apoi iei a doua arma de la nuttertools(BAZUKA) si impusti masina de mai multe ori pana explodeaza); ambulanta(mergi cu masina sa iei oamenii accidentati si ii duci la spital); taxi(iei niste oameni si ii duci unde vor ei). Daca vei lua una dintre aceste masini trebuie sa apesi pe tasta Caps Lock, si in timpul slijbei sa nu apesi iar pe caps lock(doar daca nu mai vrei sa faci slujba)sau sa iesi din masina ca nu vei mai putea sa faci slujba) si tu ai timp.
3.Iei o motocicleta buna si sari pe rampe(trebuie sa mergi mai de la indepartare ca sa faci o saritura maree) si vei primi bani.
Eu am incercat toate metodele si am putut sa iau orice casa posibila si mi-au mai ramas si bani in plus!
Pse prima am inventat-o eu dar merge foarte bine!
Sau scrii fannymagnet mai te in varti cu omu si dupa cei ai strans fete scrii panzer de 2 ori fugi odat si dai repede esc
Sau scrieti fannymagnet te invartit pe acolo dupa ce v-ati dus pa colo invartit scrii panzer de 2 ori fugi repede intru loc si scrii big bang
Pai stiu eu o solutie. Ai nevoie de 8000$ si o masina de politie. Iei vila aia galbena pe langa mall (sau orice casa cu garaj). Intrii in masina de politie apesi Caps-Lock, pui masina in garaj, iesi din masina si garaj, scrii bigbang si iti da banii. Apoi faci din nou chestia cu masina in garaj sper ca te-am ajutat. (cu cat faci mai multe misiuni cu masina cu atat vei primi mai mult)
Ciufu_Andrei_1968 întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: