anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Coduri bani gta vice city?

380 răspunsuri:
| convex a răspuns:

Ha-ha-ha-ha-ha voi oameni stepti? ha-ha-ha-ha-ha eu am un trainer si imi pune bani 9000000 daca il vreti si voi ma gasiti la mailul convex_cs@yahoo.com

| suntpuiulmamei a răspuns:

Nu exista cod pentru bani dar am o metoda si an 6 ore maximum iti faci 300k de dollari te duci la docuri si sint niste oameni an preuna si i omori si fiecare echipa iti da cate 500 de dollari cu 1000

| suntpuiulmamei a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau va duceti la docuri si i omorati pe aia pentru bani credeti-ma eu am scos an 4 ore 300k de dollari si am numa 13 ani

| Ichim_Mihai_1989 a răspuns:

Daca vrei sa faci bani in gta vice city singura metoda este trei parole care eu am ajuns sa fac bani din asa ceva. prima este fannymagnet.a doua este preciousprotection.iar a treia este bigbang.si asa faci bani. succes

| Contralau_Petrica_1974 a răspuns:

Da-mi mie codul de gta vice city de 1000000$

| monsterghost2 a răspuns:

Dar coduri de elicopter sau avion sau motocicleta exista? caci am vaz in gta Romania caci daca ai o arma cu luneta si dai zoom cu luneta in fata de doua ori si zoom out in spate tot de doua ori iti apare un elicopter si o motocicleta... in mamaia vice nu merge! HELP ME DAU FUNA ++++ VOT!

| Vatamanu_Alexandru_1998 a răspuns:

Ba baga FANYMAGNET si femeile vor veni dupa tine chiar si in masina le duci undeva si le omori si le iei bani.Ca nu exixta coduri de bani.

| Mitoi_Ionut_1991 a răspuns:

Pentru bani poti face misiuni la vice city
sau pati omor oameni ca uni iti da gramada de bani happy

| Stanciu_Alexandru_2001 a răspuns:

Nu exista cod de bani in gta vice city, dar stiu un cod de avion air jump si i will to get to mars

| HackerHacker a răspuns:

Ai nevoie de un trainer (Ultimate trainer gta vc) si codul de bani este TAB+A dar ai nevoie mai intai de trainer

MULT SUCCES

| Moanea_Rebeca_2000 a răspuns:

Va rog frumos care este codu pentru gta vice city sa am bani

| AlinKeby_MariaDoina_1955 a răspuns:

Daca vrei bani la vice city poti sa faci 999999999 de lei, dar ati trebuie timp mult de exemplu te duci unde se cumpara studioul de foto acolo exista curba aia care pe o parte este vesta si pe partea cealata e pachetul adica sacul care-s 100 pe portionea aia de drum poti face banii, prima data scrii panzer apare tancul te sui in el dai locc ca si cum ai face cu el o misiune ati apare sa dobori masini, dar nu te duci dupa masini, te dai jos dai bigbang, explodeaza dupa aia iar scrii panzer iar te urci in el, dar numai atat te urci in el cobori dai bigbang si tot asa mereu,,,, panzer si bigbang prima data ati da 50 de lei a doua tura mai mult adica la fiecare tura creste bani eu am ajuns pana la 4 milioane nu esti din zona ca te salta politia deci numai in cercul de la foto ca acolo nu-i politie numai la primul tank dai caploc pentru misiune dupa aia numai dai decat panzer si bigbang explodeaza si iar panzer si banii vin mai multe tancuri mai multi bani,,, succes

| Preda_Lacramioara_1968 a răspuns:

Te duci la un magazin de arme si scoti pistolul astepti 5 secunde si vei primi bani

| Ragea_Leonardo_2002 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oare la GTA3
e ăsta

| Ragea_Leonardo_2002 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este stilllikedressingup la gtavc
la gta 3 este ilikedressingup

| Chirila_Geanina_1990 a răspuns:

Nu,nu m-ai ajutat

| Chirila_Geanina_1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Băi Hesoyam e la San Andreas

| Regheton2013 a răspuns:

Descarca de aici aceasta salvare: https://mega.nz/file/oJwXkIKa#BIDU49kgSeNXSqd0dirj4XMVIRgrOiLSFcImyPVCuO4
Am facut-o chiar azi este jocu de la 0 fara nici o misiune facuta este curata salvarea! Dar ai 999999999 bani! Distractie placuta!

Întrebări similare