| JurnalulUneiFraiere a întrebat:

Colega mea cu care stau mereu a fost plecata saptamana trecuta. Acei baieti se obisnuisera cu noi doua, sa ne vada mereu si se bagau in seama si cand eram cu ea la scoala, insa nu cum au facut saptamana trecuta. Saptamana trecuta, fiind singura ...nu stiu, zic si eu, n-am idee de ce dar si-au permis multe: sa se puna langa mine pe scaun, ceea ce nu obisnuiau, sa se bage in seama cu mine zilnic, sa-si permita sa-mi zica "te iubesc"..etc..si acum ma doare sa vad ca a venit colega mea si astazi m-au ignorat grav. Nici nu mai existam pentru ei...

8 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Sincer nu știu cum să-ți răspund prima oară spui ca își permit multe cu tine dupa aia spui ca te ignora grav și nu mai existai pentru ei deci e ceva ce ascunzi și nu vrei sa spui?

| Violleta2022 a răspuns:

Ce te doare, ca nu ti-au mai dat atentie?
Tu nici nu ai realizat ca ei au facut glume si au ras de tine, pana acum, asa-i?

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru 1997onur):

Si inainte vb cu mine, dar sapt trecuta si au permis chestii mai socante decat de obicei..adica nu s ar fi pus langa mine vreodata "ca dupa credeau ca ma place" si a ajuns baiatul respectiv sa se aseze numai langa mine si sa caute loc...dar azi m au ignorat complet.e ciudat

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru Violleta2022):

Nu cred ca voi realiza vreodata

| literallythesamebruh a răspuns:

Pur și simplu a fost o chestie de moment și acei băieți au vrut să se afirme, cam atât.

| 1997onur a răspuns (pentru JurnalulUneiFraiere):

Eu ma bag la somn sunt puțin obosit mâine promit ca am sama uit din noi la ce ai spus mai atent și am să-ți răspund noapte bună.

| 1997onur a răspuns (pentru JurnalulUneiFraiere):

Da nu mai știu ce sa mai spun.

| christall a răspuns:

Ignora-i.