Calmeaza-te si nu ii mai lua in seama pe colegii tai.invit-o intr-un loc unde sunteti doar voi doi, sa puteti discuta. si da, cred ca ar trebui sa ii spui ceea ce simti fata de ea.
Esti un fraieras mic...lasai pe blegii tai colegi si cerei pretenia fetei ca de nu ramai fara ea...ai grija timpul trece repede si s-ar putea ca ea sa se combine cu altu! esti barbat sau nu? daca esti barbat>DEMONSTREAZA!
Te-ai gandit vreodata,ca in toti nervii tai,o fata te poate calma cu usurinta? asta daca tine cu adevarat la tine.Cel mai bine ar fi sa pui deoparte parerile colegilor si sa te duci dupa ea,pentru ca intr-adevar fetele se misca prea repede in ziua de azi.Din ce spui tu aici pare sa tii la ea cu adevarat, dar am sentimentul ca te lasi dus prea repede de val si nu stiu cum te vad reactionand, daca te-ar refuza ea.Colegi tai se cred "jmenari",poate pentru ca nu se pot vedea in oglinda,indiferenta e cel mai bun tratament pentru ei, nervii te consuma, iti schimba modul de a gandi si probabil iti va afecta relatia cu partenera in timp.Gandeste-te bine, dar nu sta mult!
Buna eu zic ca maine,te duci fix la ea,o iei pe hol si ii spui:Te plac! ii mai spui diferite chestii,tot ce simti vorbesti din inima,astfel va fi bine. Apoi,cu colegii lasa-i in pace,pentru ca pot fii gelosi ca o placi si lor s le fie la fel, frica sa nu fii cu ea, deci...lasa-i in pace, si cand t mai supara spune-le clar:uitati-va la voi si dupa deschideti gura, ca in locu vostru eu nas iesii in lume de frica s nu rada altii de mine.Stai mai mult timp cu ea, invit-o dupa scoala la un suc si vorbiti dupa cateva zile adica...peste 2 intrebare daca vrea sa fie cu tine daca zice nu, nu renunta:d