| r3spectt a întrebat:

Confuz, Trist, Nervos...
O frimitura din din viata mea.
Pai ideea este ca am in liceu o fata foarte draguta pe care o plac, si cu care as vrea sa incerc sa formez o relatie... dar din cauza colegilor cu care ma mai supara nu imi mai arde de nimic.
Cu toate ca atunci cand ajung acasa intru repede pe faccbook sa ma uit la pozele ei, si as vrea din toata inima sa ies cu ea... dar cand se face dimineata si trebuie sa plec la scoala, parca is complet alt om, stiind ca acolo trebuie sa ma cert cu 3 montri de oameni...
Eu is ultimul an la liceu iar ea este mai mica cu 2 ani.Credeti ca ar trebui sa'i spun? dar nu stiu ce sa fac cu colegii ca ma mai enerveaza si iesi suparat de la ore si ma gandesc ca nu as vrea ca ea sa ma vada asa...Nici nu stiu ce sa mai fac, cu toate ca este prima persoana pentru care simt ceva atunci cand o vad, parca is un magnet ochii mei pentru ea atunci cand o vad.imi e si frica sa nu mi-o ia altu.Sa'i las dreacu pe colegii mei si sa incerc sa fac o relatie cu ea? Voi ce credeti?
Nu stiu ce sa mai fac,, acum am niste draci de imi vine sa injur incontinuu si sa ma fac prost pe mine.

Răspuns Câştigător
| Rayzzor a răspuns:

Calmeaza-te si nu ii mai lua in seama pe colegii tai.invit-o intr-un loc unde sunteti doar voi doi, sa puteti discuta. si da, cred ca ar trebui sa ii spui ceea ce simti fata de ea.big grin

4 răspunsuri:
| suly a răspuns:

Esti un fraieras mic...lasai pe blegii tai colegi si cerei pretenia fetei ca de nu ramai fara ea...ai grija timpul trece repede si s-ar putea ca ea sa se combine cu altu! esti barbat sau nu? daca esti barbat>DEMONSTREAZA!

| Dav7id a răspuns:

Te-ai gandit vreodata,ca in toti nervii tai,o fata te poate calma cu usurinta? asta daca tine cu adevarat la tine.Cel mai bine ar fi sa pui deoparte parerile colegilor si sa te duci dupa ea,pentru ca intr-adevar fetele se misca prea repede in ziua de azi.Din ce spui tu aici pare sa tii la ea cu adevarat, dar am sentimentul ca te lasi dus prea repede de val si nu stiu cum te vad reactionand, daca te-ar refuza ea.Colegi tai se cred "jmenari",poate pentru ca nu se pot vedea in oglinda,indiferenta e cel mai bun tratament pentru ei, nervii te consuma, iti schimba modul de a gandi si probabil iti va afecta relatia cu partenera in timp.Gandeste-te bine, dar nu sta mult!

| gohsty a răspuns:

Bunahappy eu zic ca maine,te duci fix la ea,o iei pe hol si ii spui:Te plac! ii mai spui diferite chestii,tot ce simtiwinking vorbesti din inima,astfel va fi bine. Apoi,cu colegii lasa-i in pace,pentru ca pot fii gelosi ca o placi si lor s le fie la fel, frica sa nu fii cu ea, deci...lasa-i in pace, si cand t mai supara spune-le clar:uitati-va la voi si dupa deschideti gura, ca in locu vostru eu nas iesii in lume de frica s nu rada altii de mine.Stai mai mult timp cu ea, invit-o dupa scoala la un suc si vorbitihappy dupa cateva zile adica...peste 2 intrebare daca vrea sa fie cu tinehappy daca zice nu, nu renunta:d

| r3spectt explică (pentru Dav7id):

Tu meritai funda.scuze dar nu am fost atent.mesrsi mult atat tie cat si celorlati de sfat. sper sa ne mai auzimbig grin