Ce pot spune... daca fetei ii place? Pentru ea asta e un sport extremSi culmea inventat de ea!:-o
Ce pot spune....daca fetei ii place?Pentru ea asta e un sport extremSi culmea inventat de ea!:-o
Imi place fata.
Glumeam.
E amuzant cica se da jos si incepe sa rada...cred ca a facut-o intentionat...saracu` pieton...
Si eu am lovit pe cineva, nu m-am gandit sa rad... o sa ma iau dupa fata aia...
Pai atunci cand o sa dea cu masina peste un pieton si o sa ajunga la inchisoare sa vezi ce o sa mai rada. Mult si bine. O sa rada intre 5 si 20 de ani.
Oameni din astia dusi cu pluta am si eu pe la bloc. Copii de 7-13 ani rup din gardul viu o crenguta, se catara pe conducta de gaz si o bat pe pisica mea cand iese aceasta pe terasa (stau la parter); si ea saraca riposteaza si ii zgarie pe fata. Parca copiii astia n-au vazut in viata lor pisica... Apoi eu am probleme cu parintii micilor ingerasi, degeaba le explici ca nu pisica mea feroce a fugit dupa ei sa-i atace.
Apoooi sa nu-i auzi cum injura Cred ca nici nu stiu ce spun
Cred ca asa sunt crescuti de acasa.
saraca, ori era tampita, ori tampita, dar eu cred ca era de amandoua... oare asa o sa ajung si eu?
Si peste mine a dat un bezmetic d-asta cu bicicleta. M-am rastit putin la el si nu mai stia ce sa faca, pe unde sa fuga.
Concluzia e ca pana nu-i pune cineva la punct vor face la fel.
Din experienta...copii din ziua de azi vor sa fie tratati ca niste adulti, cand ii tratam cu superficialitate sau superior, reusim sa scoatem ce este mai rau la suprafata.Crede-ma stiu ce spun...nu conteaza, la un moment dat prin ce metode se fac auziti sau simtiti...
anonim_4396 întreabă: