| CrucifiedCountess a întrebat:

Copiii din ziua de azi se duc de rapa.la mine in cartier, o pustoaica de...13 ani se plimba cu bicicleta, cand, loveste un pieton, o vecina, pica de pe bicicleta si incepe sa rada fara incetare. Ce cocluzii trageti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-ti spun, e vorba de adrenalina. Unii sar cu parasuta, altii fara parasuta laughing... altii cum zici tu cu pustoaica rolling on the floor
BRO din umbra tongue si nu asteptati raspunsul asta prea curind, se poate sa treaca si 3 zile pina apare rolling on the floor

14 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Era "high".

| maryana5 a răspuns:

Hmm thinking tu ai vazut ca a ras... a doua zi ai mai vazut-o? laughing

| anaid a răspuns:

Ce pot spune... daca fetei ii place? Pentru ea asta e un sport extremlaughingSi culmea inventat de ea!:-orolling on the floor

| anaid a răspuns:

Ce pot spune....daca fetei ii place?Pentru ea asta e un sport extremlaughingSi culmea inventat de ea!:-orolling on the floor

| JackieSue a răspuns:

Imi place fatalaughing.
Glumeam.straight face
E amuzant cica se da jos si incepe sa rada...cred ca a facut-o intentionat...saracu` pieton...

Si eu am lovit pe cineva, nu m-am gandit sa rad... o sa ma iau dupa fata aiarolling on the floor...

| Ralux a răspuns:

Pai atunci cand o sa dea cu masina peste un pieton si o sa ajunga la inchisoare sa vezi ce o sa mai rada. Mult si bine. O sa rada intre 5 si 20 de anibig grin.

| Brigitta a răspuns:

Oameni din astia dusi cu pluta am si eu pe la bloc. Copii de 7-13 ani rup din gardul viu o crenguta, se catara pe conducta de gaz si o bat pe pisica mea cand iese aceasta pe terasa (stau la parter); si ea saraca riposteaza si ii zgarie pe fata. Parca copiii astia n-au vazut in viata lor pisica... Apoi eu am probleme cu parintii micilor ingerasi, degeaba le explici ca nu pisica mea feroce a fugit dupa ei sa-i atace.
Apoooi sa nu-i auzi cum injuralaughing Cred ca nici nu stiu ce spunlaughing
Cred ca asa sunt crescuti de acasa.

| sorin a răspuns:

Suntem din hight class se trage pe nas))))

| Jonsdottir a răspuns:

laughing saraca, ori era tampita, ori tampita, dar eu cred ca era de amandoua... oare asa o sa ajung si eu? thinking

| CrucifiedCountess explică:

Da psiholoaga..fumase..marijuana...

| FearNoEvil a răspuns:

Si peste mine a dat un bezmetic d-asta cu bicicleta. M-am rastit big grin putin la el si nu mai stia ce sa faca, pe unde sa fuga. rolling on the floor
Concluzia e ca pana nu-i pune cineva la punct vor face la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vedere in curtea unui spital de nebuni...ma vezi? iti fac cu mana big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eheeeee...asta e mica...
Aveam un prieten si cobora cu bicicleta fara frane, sa dezechilibrat si a cazut in fata unei toneterolling on the floorrolling on the floor...
Vanzatoarea il vede si ii zice: Te servesc cu ceva?rolling on the floorrolling on the floor

| rodyca a răspuns:

Din experienta...copii din ziua de azi vor sa fie tratati ca niste adulti, cand ii tratam cu superficialitate sau superior, reusim sa scoatem ce este mai rau la suprafata.Crede-ma stiu ce spun...nu conteaza, la un moment dat prin ce metode se fac auziti sau simtiti...