| 200000000 a întrebat:

Cred că am ajuns la concluzia că să-mi spun părerea când suntem mici, ne dorim să ajungem mari. Mulți spunem chestia asta, deci hai să recunoaștem dar mai târziu regretăm. Dar nu despre asta este vorba acum. Ce vreau să spun este că în ziua de azi, gen, când am împlinit 13 ani, adică când ești mic, corect, de la 13 până la 18 ani, să zicem că ai sute de relații, să zicem. Dar bine, pentru mulți asta e o distracție. Ei bine, când ajungem la o anumită vârstă, de exemplu, de la 19 până la 25 de ani, ajungem să nu ne mai facem relații și încrederea este pierdută. De exemplu, nu mă cunoști, nu te cunosc nici eu pe tine, nici tu pe mine, corect? Ca iți dau follow pe Instagram și atât, că e pe Facebook să-ți trimit o cerere de prietenie. Se face șir indian, la fel ca pe Instagram, la mesaje la voi, dacă mă înțelegeți. Băieți ce vreau să spun și ce vreau să vă mai spun este că nu știu dacă și vouă vi s-a întâmplat mai sau la alți, cum am pățit și eu chestia asta de multe ori, cum că în prima seară sau zi ne cunoaștem și a doua zi nu ne mai întâlnim, în acea zonă, sau nu ne mai vedem. De ce? Nu știu și nu înțeleg.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai sa vezi cum este dupa 40, cand iti ajunge degetele de la o mana sa-ti numeri prieteni ramasi, ca de restul te descotorosesti singur, fiindca se dovedesc a fii inutile si nu mai ai chef sa pierzi timpul cu ciudatii.

| Hyperion7 a răspuns:

Ai abia 13 ani,nu cred că vei înțelege foarte multe insa hai sa îți zic adevărul despre lume și cum sunt de fapt prietenii in viața unui om.
Lumea e construita in așa natură încât tu să fii util pentru ea,nu ea pentru tine.
Lumea e construita sa te demoralizeze și să te judece indiferent de ce se întâmplă, nu te va susține nimeni, uneori vei avea momente in care și rudele îți vor fi șerpi.
Lumea e construita sa te distrugă, intr-un fel sau altul, nimeni nu te va repara.Vei avea de-a face cu multi oameni falși și profitori, mai ales până la un 25-30 de ani.

Cat despre prieteni.
Nu toți îți vor binele,deci daca tu te bucuri,ei pot crede că te lauzi
Nu toți te vor mai bine decât ei,multi te vor distruge daca te dai superior lor (asta se aplica mai ales în anturaje rău famate)
Nu toți prietenii îți pot oferi încredere,deși par persoane ok,nu poți ști dacă ceea ce le-ai spus, a ajuns sau nu la alte persoane.
Nu toți prietenii vor prieteni, unii vor doar persoane de pe urma cărora să profite.

A da, când părinții îți atrag atenția asupra unor prieteni, asculta-i! Ei chiar știu ce îți zic și nu îți vor răul!
Bafta!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu tot timpul poti conta pe prieneni ales cei virtuali!
te lovesc candti-e lumea mai draga, in cel mai urat mod poosibil! Ii incredintezi secrete pe stiii sigur ca nu vor fi devalite si ce crezi? iti auzi vorbe ca x ti-a dezvaliut decretul! NASPA, NU?
Fi mai selectiv in alegera prietenilor!

| dullcat a răspuns:

Nu are nimeni sute de relatii intre 13 si 18 ani.Si nici nu esti nimeni obligat sa iti ofere o a doua intalnire.Accepta situatia si retrage-te in mod elegant, vei gasi eventual si persoana potrivita pentru tine, ai incredere.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru dullcat):

Nu e nimeni obligat sa-ti ofere o a 2 intalnire,dar si fetele ar trebui sa aiba bunul simt si sa zica, stii nu avem lucruri in comun nu mai iesim, sa comunice, nu sa iti dea ghostwinking, cred ca asta era ideea. sa ai bunul simt si sa zici.

| MarianWLF a răspuns:

De unde sute de relatii? Depinde de experientele fiecaruia, daca ai trecut prin relatii mai putin bune tinzi sa te retragi, daca nu ii dai inainte, sunt persoane care raman afectate si persoane care trec peste, abordarile pe social media sunt o mascarada asa ca nu iti recomand sa te bazezi pe ele, fi cu ochii pe oamenii pe care ii cunosti fata in fata, doar fizic poti crea legaturi reale.