| Tania a întrebat:

Cred ca intrebarea asta a mai fost pusa?
1.Credeti ca exista Dumnezeu? 2.Sau credeti in existenta sufltetului dupa moarte intr-un fel sau altul care sa nu aiba direct legatura cu un persona divia cum ar fi Dumnezeu? Daca da. De ce? Si daca nu. De ce?
Sunt curioasa sa aflu parerile voastre pro si contra; poate si o experienta care sa va faca sa credeti sau nu.
Sunt deschisa la absolut toate parerile...stiu ca de obicei asta este o intrebare mai sensibila care poate da nastere la diverse discutii, dar sunt curioasa de parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Nu's nebun, is ortodox, dar ce am tras 2 ani de zile, din cauza unei greseli facute intentionat.m-a costat 2 ani de neliniste. 2 ani in care am zis ca psihicu meu nu ma mai tine, k ma lasa, k cedez. Am fost "vizitat" in fiecare noapte sau zi, cand vroiam sa dorm de.nu stiu pentru ce zic acum ce zic.k oricum o sa fiu luat la misto de cel putin 90% din voi! nu mai continui.mai bine tac.ideea ii k in astia 2 ani.am simtit pe propria mea piele ce inseamna Dumnezeu si puterea Lui, si ce inseamna rau.si puterea lui! Raspunsul daca exista sau nu sa-l cauti in biblie, la biserica si in sufletul tau! Dumnezeu exista in fiecare din noi.Eu stiu mai bine ca oricine k El exista! Si poate nu's asa cum trebuie sa fiu.Dar cred! Si nu ezit sa le spun oamenilor de El.si cat m-a ajutat El.multa bafta!

3 răspunsuri:
| Tania explică:

Scuze pentru greselile la „persoana" si la „divina"(greseala mea am scris prea repede si nu m-am uitat)

| Alex271262 a răspuns:

DNSK eu unul nu te cred nebun, si eu am avut experiente de genu cu toate ca nu asa de lungi, dar ocazionale. Altele de alte feluri, gen acum vreo 15 ani am fost in vizita la o manastire din judetul hunedoara si am intrat inauntru si am cumparat un lantisor cu o cruce ( si am si legato la gat, imediat dupa ce am legato am simtit o senzatie de protectie in corp instantaneu dupa care o liniste interioara etc )care dupa ceva vreme gen 2 ani dupa ce nu am mai dato jos in final am dato jos pentru vreo saptamana in care visam urat de multe ori si imi mergea mai prost, dupa care m-am gandit sa imi pun cruculita inapoi la gat si crede-ma ca toate au trecut, sau cel putin 99% din ele. Acum nu o mai am pentru ca am schimbat-o cu alt lantisor de aur cu cruciulita si sincer nu imi e rusine sa zic de mic imi spun in fiecare noapte inainte de somn rugaciunea care de obicei este Tatal Nostru si foarte rar visez urat sau am experiente urate sau senzatii rele, in concluzie vreau sa spun ca eu unul cred ca exista Dzeu si cred in El, in felul meu dar cred. Problema cu religia este ca nu e ceva 100% relevant stiintific vorbind deci demonstrabil, tangibil si etc de aceea spun caci cred in felul meu ci nu in ceea ce zice popa sau etc pentru ca de bine de rau si popa si toti sacerdotii tot oameni sunt pana la urma urmei, dar cred ca exista ceva/cineva care e mai presus decat oamenii si toate cele. Dupa cum spuneai si tu Tania e un subiect foarte mare, vast si probabil si vag...

| DNSK a răspuns (pentru Alex271262):

Nici eu nu's usa de biserica sau cum am dat probabil pe aici impresia k as fi unu ce sta in casa fara net fara tv.niciun caz.is om.si aici am zis tot! Beau, fumez, net, tv, mai din cand in cand cate o iarba.stiu omule, stiu cat pot sa gresesc! Is constient.dar.dar.crede vere pana in ultimul moment in El.k doar El ii totul.