Da, stiu un baiat de clasa a12a care s-a indragostit de o fata de a8-a cu aceeasi descriere si da, aceea sunt eu deci e foarte posibil!
Da, ca baiat la varsta lui cauta pustoaice prostute pe care sa le bage rapid in pat.
Frumoasa metoda.
Da,dar daca el ia bacul si merge la facultate in alt oras, crede-ma ca te va insela in relatia voastra la distanta, doar sunt destule tentatii mai frumoase ca tine si mai ales disponibile, sunt pline caminele de studente doritoare si mai ales o fac chiar si pentru un pachet de tigari.Deci,nu e recomandabila intre tine si ala.Cauta unul mai aproape de tine.
Depinde de caracterul baiatului si de ce isi doreste el de la o fata. Si da, se poate indragosti de o fata mai mica decat el. Iubirea nu are varsta! Si in plus, nici macar nu e atat de mare diferenta...
Da . Dacă se plac reciproc. Dăăă, iubirea n-are vârstă sau reguli. Dar nu cu forţa
Da posibil dar daca gaseste una de 18 ani frumoasa cuminte si[buna] mda nu stiu ce sa spun
Atata timp cat dragostea exista intre voi, de ce nu ar exista o dragoste de varste diferite? Daca esti indragostit nebuneste de ea acea dragoste ar putea pluti.SUCCES! SI APROPO... FUNDA?:*
silviu10 întreabă: