Da . Dacă se plac reciproc. Dăăă, iubirea n-are vârstă sau reguli. Dar nu cu forţa
Da,dar daca el ia bacul si merge la facultate in alt oras, crede-ma ca te va insela in relatia voastra la distanta, doar sunt destule tentatii mai frumoase ca tine si mai ales disponibile, sunt pline caminele de studente doritoare si mai ales o fac chiar si pentru un pachet de tigari.Deci,nu e recomandabila intre tine si ala.Cauta unul mai aproape de tine.
Da, stiu un baiat de clasa a12a care s-a indragostit de o fata de a8-a cu aceeasi descriere si da, aceea sunt eu deci e foarte posibil!
Atata timp cat dragostea exista intre voi, de ce nu ar exista o dragoste de varste diferite? Daca esti indragostit nebuneste de ea acea dragoste ar putea pluti.SUCCES! SI APROPO... FUNDA?:*
Da, ca baiat la varsta lui cauta pustoaice prostute pe care sa le bage rapid in pat.
Frumoasa metoda.
Da posibil dar daca gaseste una de 18 ani frumoasa cuminte si[buna] mda nu stiu ce sa spun
Depinde de caracterul baiatului si de ce isi doreste el de la o fata. Si da, se poate indragosti de o fata mai mica decat el. Iubirea nu are varsta! Si in plus, nici macar nu e atat de mare diferenta...
silviu10 întreabă: