| 21Ratio a întrebat:

Credeti ca a fi visator este un defect? De mica ma stiu foarte visatoare, caut intotdeauna idealul si de multe ori tind sa trec de limitele realitatii din mai multe perspective. Am standarde foarte ridicate in ceea ce priveste alegerea anturajului si a persoanei alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii, iar faptul ca nu pot gasi pe cineva care sa aiba anumite trasaturi in armonie ma demoralizeaza. Poate ca si faptul ca am citit mai mult la viata mea m-a facut sa fiu asa.
Reiterez: credeti ca ma sabotez singura fiind visatoare si perfectionista?

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

E bine să rămâi cât de cât ancorată în viața reală... Dacă-ți hrănești mintea cu lucruri deloc realizabile, cu iluzii, în momentul în care o să dai piept cu realitatea, poți ajunge destul de ușor în pragul unei depresii.
Încă un lucru de care trebuie să ții cont: și tu, la rândul tău, să oferi ceea ce pretinzi de la ceilalți.

7 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

E foarte bine sa ai standarde inalte. As spune chiar ca este chair sanatos sa ai pretentii si sa speri ca cei de langa tine sa fie la fel ca tine sau macar sa incerce sa invete de la tine. Oare ce s-ar intampla daca persoanele ar inceta sa mai viseze? Ar deveni niste creaturi blazate si lipsite de viziune. Continua sa visezi si o sa descoperi ca sunt destule persoane care continua sa se imbunatateasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fi visător e, în general, un defect.Pentru că visătorii adesea nu mai deosebesc visele de realitate, își creează propria lume roz, utopică, se refugiază într-o bulă de fericire, de iluzii.Dar bula aia se poate sparge oricând...
Și eu sunt într-un fel visătoare.Dar știu că sunt capabilă să îmi îndeplinesc visele.La tine n-am idee cum e.
Idealul...nu există.
Standardele ridicate nu sunt ceva rău în sine.Dar dacă tu ești o persoană mediocră, neinteresantă, comună, nu poți spera la un prinț pe cal alb sau la o carieră strălucită.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu e vreun defect mai bine perfectionista si visatoare decat sa nu stii nimic.

| 21Ratio explică (pentru VALCUANDREI1994):

Multumesc mult!

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru 21Ratio):

Nu ai pentru ce.

| 21Ratio explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc mult!

| 21Ratio explică (pentru MihaiNicu23):

Multumesc frumos!