| GulDan a întrebat:

Credeti ca au existat asemenea cazuri? O fata cu un baiat sa se vada de multe ori(in scoala, pe drum, etc.) si de mult timp sa fi trecut pe langa ea dar fara sa aiba curaj sa zica vreun cuvant unu ceiluilalt?laughing

10 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Da, cred ca exista.
Si cand mergi pe strada, te poti simti atras din punct de vedere fizic de o persoana, dar atat. Se intampla foarte des happy.

O zi frumoasa!

| Zenithf a răspuns:

"Draga fata, te tot vad mergand pe jos atata drum, nu vrei sa bei un suc, ca ti-o fi probabil sete". "Mama face o socata atat de buna, trebuie sa vezi si tu!"winking

| GulDan explică (pentru Zenithf):

De fapt sunt baiat toti zic ca-s fata.straight face uitati-va si la nume.
Daca te-ai plitisit de intrebari gen astea nu mai raspundetongue

| Zenithf a răspuns (pentru GulDan):

Nu, am zis din perspectiva ta, nu ai inteles tu ce am vrut sa zic eu. laughing
Bine, nu poti sa o iei asa direct, dar cumva, poate spargi gheata si apoi impingi discutia in sensul asta. Odata tot trebuie sa faci asta, sau vei regreta mai tarziu ca nu ai facut-o. Cum incepi? Simplu, cu un salut. Apoi, chiar daca risti sa intarzi la scoala, mergi un pic pe acelasi drum cu ea si intreab-o mai multe despre ea, in primul rand la ce scoala merge, apoi in ce zona sta, ceva despre familie, sa o cunosti mai bine. Si apoi o intrebi daca nu vrea sa iesiti la un suc impreuna, sa vorbiti mai multe.

| vali1985 a răspuns:

Da mai sunt asemenea cazuri.

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Da.exista tongue

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Priveste-o insistent, condu-o acasa mergand in urma ei si va veni ziua sa te intrebe; ce faci, de ce ma urmaresti? Atunci ii spui sentimentul tau, fluturii din stomac, samd.

| Zenithf a răspuns (pentru Neagu_Fanica_1980):

Ori poate cheama politia. laughing

| RaluLoveM3 a răspuns:

Eu patesc asta, dimineata ne uitam unul la altul care prostii si radem in continuu, dar niciunul nu are tupeu sa zica ceva laughing SOARTA crying

| Andreiandy11 a răspuns:

Draga kwonkicker, ori tu ai probleme ori ala are probleme, invinge-ti teama si fa tu primul pas poate poate iasa ceva...