Draga kwonkicker, ori tu ai probleme ori ala are probleme, invinge-ti teama si fa tu primul pas poate poate iasa ceva...
Da, cred ca exista.
Si cand mergi pe strada, te poti simti atras din punct de vedere fizic de o persoana, dar atat. Se intampla foarte des .
O zi frumoasa!
"Draga fata, te tot vad mergand pe jos atata drum, nu vrei sa bei un suc, ca ti-o fi probabil sete". "Mama face o socata atat de buna, trebuie sa vezi si tu!"
Nu, am zis din perspectiva ta, nu ai inteles tu ce am vrut sa zic eu.
Bine, nu poti sa o iei asa direct, dar cumva, poate spargi gheata si apoi impingi discutia in sensul asta. Odata tot trebuie sa faci asta, sau vei regreta mai tarziu ca nu ai facut-o. Cum incepi? Simplu, cu un salut. Apoi, chiar daca risti sa intarzi la scoala, mergi un pic pe acelasi drum cu ea si intreab-o mai multe despre ea, in primul rand la ce scoala merge, apoi in ce zona sta, ceva despre familie, sa o cunosti mai bine. Si apoi o intrebi daca nu vrea sa iesiti la un suc impreuna, sa vorbiti mai multe.
Priveste-o insistent, condu-o acasa mergand in urma ei si va veni ziua sa te intrebe; ce faci, de ce ma urmaresti? Atunci ii spui sentimentul tau, fluturii din stomac, samd.
Eu patesc asta, dimineata ne uitam unul la altul care prostii si radem in continuu, dar niciunul nu are tupeu sa zica ceva SOARTA
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: